Panik atak lütfen bilgiii

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ergüven tarafından oluşturulan Panik atak lütfen bilgiii başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 552 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Panik atak lütfen bilgiii
Konbuyu başlatan Ergüven
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ...

Ergüven

Kayıtlı Üye
rank
Son bir buçuk aydır günlük carpinti ve bişey olacakmış gibi hissediyorum 27 haftalık hamileyim antidepresan kullanmak istemiyorum ama hayatım zehir oldu sanki ve bunlar aklımda sürekli dönüyor sizdede oldu mu hiç lütfen cevap verin arkadaşlar duramıyor gibiyim evin içinde

...

Moderator
Mod
rank
Son bir buçuk aydır günlük carpinti ve bişey olacakmış gibi hissediyorum 27 haftalık hamileyim antidepresan kullanmak istemiyorum ama hayatım zehir oldu sanki ve bunlar aklımda sürekli dönüyor sizdede oldu mu hiç lütfen cevap verin arkadaşlar duramıyor gibiyim evin içinde
Canım benimde önceki hamileliğimde oldu.Anlattıklarını bende yaşadım.Nefes alamıyordum.hep bayılacak gibi oluyordum.Rabbim kimseye yaşatmasın.Sonra okundum.Azar azar geçti.Hamdolsun şimdi tamamen yok oldu.Okunmanı tavsiye ederim.Hamilelikte bende ilaca karşıyım.Rabbim şifanı versin canım.

Ergüven

Kayıtlı Üye
rank
Canım benimde önceki hamileliğimde oldu.Anlattıklarını bende yaşadım.Nefes alamıyordum.hep bayılacak gibi oluyordum.Rabbim kimseye yaşatmasın.Sonra okundum.Azar azar geçti.Hamdolsun şimdi tamamen yok oldu.Okunmanı tavsiye ederim.Hamilelikte bende ilaca karşıyım.Rabbim şifanı versin canım.
Sağol canım okunuyorum da ama bir mümkün rahatlayamadim artık dayanılmaz oluyor rabbim yardım eder inşallah Melisa çayı demliyorum sürekli rahatlamak için üç ay kalmış inşallah bebis gelince devam etmez

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum ilaç kullanmak istemiyorsan kendine el işi gibi uğraş bulman lazm ki vaktin nasıl geçtiğini unutasin mesela ahşap boya yada bebek için bişeyler ör vaktin nasıl geçtiğini unutursun hatta derdini bile unutuyorsun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Okunma nasıl oluyor duydum ama bilgim yok

...

Moderator
Mod
rank
Okundukça geçer inşaAllah canım.Çok bunaldığımda 7 ayetrl kürsiyi suya okuyup içtim hep.iyi geldi.Rabbim sanada şifasını versin kuzum

Kuzum ilaç kullanmak istemiyorsan kendine el işi gibi uğraş bulman lazm ki vaktin nasıl geçtiğini unutasin mesela ahşap boya yada bebek için bişeyler ör vaktin nasıl geçtiğini unutursun hatta derdini bile unutuyorsun

Tanıdığın güvendiğin bir hocaya okunuyorsun.Yada yakınındakilerde kuran okumasını bilen okuyor.Bana sağolsunlar hergün 21 gün boyunca 151 tane ayetel kürsi okudular.Çok iyi geldi.

Ergüven

Kayıtlı Üye
rank
Okundukça geçer inşaAllah canım.Çok bunaldığımda 7 ayetrl kürsiyi suya okuyup içtim hep.iyi geldi.Rabbim sanada şifasını versin kuzum

Tanıdığın güvendiğin bir hocaya okunuyorsun.Yada yakınındakilerde kuran okumasını bilen okuyor.Bana sağolsunlar hergün 21 gün boyunca 151 tane ayetel kürsi okudular.Çok iyi geldi.
Denicem canım inşallah hergun okuyorum annem olsun bilen çoğu kişi okuyor

İnan canım herşeyi denedim örgü el işi aklıma gelecek herşeyi tekrar eden düşüncelerden kurtulamiyo gibiyim burdan da yazayım dedim rahatlamak açısından

...

Moderator
Mod
rank
Denicem canım inşallah hergun okuyorum annem olsun bilen çoğu kişi okuyor

İnan canım herşeyi denedim örgü el işi aklıma gelecek herşeyi tekrar eden düşüncelerden kurtulamiyo gibiyim burdan da yazayım dedim rahatlamak açısından
Paylaştıkçada insan biraz olsun rahatlıyor.Sadece kendimiz değil aynı şeyi etrafımızdakilerinde yaşadığını duyunca kuvvet geliyor.Birde ben hep şöyle düşündüm bana yaradı .
Ben iyiyim birşeyim yok.Bu benim beynimde olan birşey.Ben hasta değilim.
Böyle düşündüğüm zamanda rahatlıyordum.

Ergüven

Kayıtlı Üye
rank
Paylaştıkçada insan biraz olsun rahatlıyor.Sadece kendimiz değil aynı şeyi etrafımızdakilerinde yaşadığını duyunca kuvvet geliyor.Birde ben hep şöyle düşündüm bana yaradı .
Ben iyiyim birşeyim yok.Bu benim beynimde olan birşey.Ben hasta değilim.
Böyle düşündüğüm zamanda rahatlıyordum.
Aynen canım kendi kendime bende böyle demeye çalışıyorum demekki çoğu kişi bu dönemlerden geçiyor bizim gibi olan herkese rabbim kalbine ferahlık verir inşallah

Tüm sayfalar yüklendi.