Panik atak

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Arzu81 tarafından oluşturulan Panik atak başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 396 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Panik atak
Konbuyu başlatan Arzu81
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Arzu81

Arzu81

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar aranızda hamile olupta antidepresan kullanan varmı?panik atak hastasıyım ilaçları bırakmıştım ama 1aydir çok kötüyüm artık dayanamiyorum

Evo

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar aranızda hamile olupta antidepresan kullanan varmı?panik atak hastasıyım ilaçları bırakmıştım ama 1aydir çok kötüyüm artık dayanamiyorum
Bende birinci hamileliğimde bırakıp hamile kaldım. Bende ara ara kötü oluyordum. Melisa çayı demle iç. Ve folik asit ilacınin sakinleştirici etkisi var. Haftada iki üç kez de onu iç. Ben öyle yaptım Allah'ıma şükürler olsun hiç bir şey olmadı. Ve kızım üç yaşında ve ikinciye hamileyim 🙏🙏🙏🧿🧿🧿

Arzu81

Kayıtlı Üye
rank
Bende birinci hamileliğimde bırakıp hamile kaldım. Bende ara ara kötü oluyordum. Melisa çayı demle iç. Ve folik asit ilacınin sakinleştirici etkisi var. Haftada iki üç kez de onu iç. Ben öyle yaptım Allah'ıma şükürler olsun hiç bir şey olmadı. Ve kızım üç yaşında ve ikinciye hamileyim 🙏🙏🙏🧿🧿🧿
Çok teşekkür ederim.ben bugün dayanamadım atarax in dörtte birini içtim.insallah bebeğime birşey olmaz

Tüm sayfalar yüklendi.