Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İnşallah canım ama insanların psikolojisi bozuldu artık üst komşu ayak sesi geliyor yerimden sicriyorum zor kendimize geliriz sonuçta 500 yılın depremi bu üst üste 2 büyük deprem travması çok kötü ya
İnşallah canım ama insanların psikolojisi bozuldu artık üst komşu ayak sesi geliyor yerimden sicriyorum zor kendimize geliriz sonuçta 500 yılın depremi bu üst üste 2 büyük deprem travması çok kötü ya
Aynen canım bende o durumdayım şuan evin yanından araba geçse yerimden sıçrıyorum, her an her dakika gözüm yukarıda lambaya bakıyorum, geceleri uyku yok zaten sadece uykusuzluk olsa iyi, hem uyuyamıyorum hemde korkunç düşünceler, inanır mısın korkudan sürekli karnım ağrıyor vlher dakıka tuvalete gidiyorum, o günden beri evimizde yatamıyoruz zaten, millet arabalarda tır dorsa larında yatıyor geceleri