Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Emzikten düşme dedikleri olay oluyor .bebeğin plasentadan ayrılmasi demek.ablsmda hep söylerdi bana yukarıya uzanma ağır kaldırma diye .tehlikeli bişey yani .
İlk doğum da son haftaya kadar cam sildim mutfak dolabı sildim şükür bişey yaşamadım, şuan 30+2 yim bugün de camlarımı sildim ama sen yine de dikkatli ol
İlk doğum da son haftaya kadar cam sildim mutfak dolabı sildim şükür bişey yaşamadım, şuan 30+2 yim bugün de camlarımı sildim ama sen yine de dikkatli ol
Bende onları yapıyorum ama öyle dikkat ediyorum sandalye çıkıp yapıyorum..perde takmak zor kuzum merdivene çıkmak lazım insan boyu yetişmiyor maazallah merdivenden kayma olur sıkıntı erken digum riskine neden olur öyle merdivene çıkıp perde takmak
Evet canım kesinllikle asma bebeğin plesatntadan ayrılması Allah korusun geri dönüşü yok bebek direk ölüyor çünkü onunla nefes alıyor onu içimizde plestanda ve kordon tutuyor aman asma eşine astır ben ayriyim ama çağırıyorum gelip asıyor
Aman kuzum sakın çok tehlikelidir gerceketn şakası falan yok uzanmanin belki bize gire bişi yokmuş gibi geliyor ama uzanma hem tansiyonu düşürür bayılıp düşebiliriz
Bende onları yapıyorum ama öyle dikkat ediyorum sandalye çıkıp yapıyorum..perde takmak zor kuzum merdivene çıkmak lazım insan boyu yetişmiyor maazallah merdivenden kayma olur sıkıntı erken digum riskine neden olur öyle merdivene çıkıp perde takmak
Merdivenim olmadığı için perdeyi eşim takıyor koltuğun arka kısmına basarak, ben basıp dengede duramıyorum hamilelikten önce de takamıyordum, cam silerken aşağı düşmek daha sıkıntı