Gebeliği riskli olmasından dolayı pesser halka taktıran var mı
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,153 22 Ocak 2024 #2 Özlem nur can' Alıntı: Gebeliği riskli olmasından dolayı pesser halka taktıran var mı Genişletmek için tıkla ... Merhaba Kuzum Bana Takıldı pesser halka açılmam oldugu için
Özlem nur can' Alıntı: Gebeliği riskli olmasından dolayı pesser halka taktıran var mı Genişletmek için tıkla ... Merhaba Kuzum Bana Takıldı pesser halka açılmam oldugu için
H Hilaloli1 Guest Dün 13:08 da #3 Hülya12' Alıntı: Merhaba Kuzum Bana Takıldı pesser halka açılmam oldugu için Genişletmek için tıkla ... Merhaba pesser takıkdıktan ne kadar süre sonra doğum yaptınız
Hülya12' Alıntı: Merhaba Kuzum Bana Takıldı pesser halka açılmam oldugu için Genişletmek için tıkla ... Merhaba pesser takıkdıktan ne kadar süre sonra doğum yaptınız
Ç ÇAĞNURR Moderator Yönetici ModAyın Annesi Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 2,530 Bugün 14:47 #4 Hilaloli1' Alıntı: Merhaba pesser takıkdıktan ne kadar süre sonra doğum yaptınız Genişletmek için tıkla ... Aaaa bu eski postt Canim genelde rahim ağzı yetmezliği için takılır sende ne için takıldı 37.38.haftadan sonra yapılır diye biliyorum
Hilaloli1' Alıntı: Merhaba pesser takıkdıktan ne kadar süre sonra doğum yaptınız Genişletmek için tıkla ... Aaaa bu eski postt Canim genelde rahim ağzı yetmezliği için takılır sende ne için takıldı 37.38.haftadan sonra yapılır diye biliyorum
AYŞENUR🦋 Moderator Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,982 Konum Kırklareli Bugün 17:30 #5 Hilaloli1' Alıntı: Merhaba pesser takıkdıktan ne kadar süre sonra doğum yaptınız Genişletmek için tıkla ... Korkutmak istemem ama Hülya arkadaşımı taktırdığı halde erken doğum yaptı ama onun ikiz gebelikti 🫶
Hilaloli1' Alıntı: Merhaba pesser takıkdıktan ne kadar süre sonra doğum yaptınız Genişletmek için tıkla ... Korkutmak istemem ama Hülya arkadaşımı taktırdığı halde erken doğum yaptı ama onun ikiz gebelikti 🫶