Pirinç taneleri gibi bişey

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebeğim Büyürken kategorisinde Husnıyeeee tarafından oluşturulan Pirinç taneleri gibi bişey başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,522 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebeğim Büyürken
Konu Başlığı Pirinç taneleri gibi bişey
Konbuyu başlatan Husnıyeeee
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan EsKa

Dilaraaa'

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bebeğim 2 aylık 20 günlük kakasında bazen beyaz pirinç taneleri gibi şeyler var normal mi bu durum ? Değil mi aklıma takıldı
Canım bebeğine senin görmediğin yerde biseyler veriyor olabilirler mi. Çünkü bebek ne yerse yesen kakasindan aynısını çıkarır. Ben ilk cocugumda kaynanam yayla corbasiyla karpuz yedirmis kakasindan öğrenmiş olmuştum. Sonra baya kızmıştım. Seninki gibi küçüktü

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
Canım bebeğine senin görmediğin yerde biseyler veriyor olabilirler mi. Çünkü bebek ne yerse yesen kakasindan aynısını çıkarır. Ben ilk cocugumda kaynanam yayla corbasiyla karpuz yedirmis kakasindan öğrenmiş olmuştum. Sonra baya kızmıştım. Seninki gibi küçüktü
Yok kız bebeğim bütün gün benimle kimsem yok 😂 ben bakıyorum hep çocuğuma kimseye bırakmıyorum sadece emziriyorum

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
İyi bari 😂 mağdur olmada benim gibi. O zaman başka fikrim yok benim canım bebekte bir değişiklik varmı peki sıkıntı gibi
Yok canım aynı bebeğim 😀 sadece pirinç taneleri gibi bişeyler varda ona takıldı aklım anne süttü veriyorum ben mama kullanmıyoruz canım bide
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Normal Canım benim oğlanında öyle oluyor bazen pütürlü gibi taneli normal
Evet aklıma takıldı da böyle iyi bari sevindim bişey olmadığına 😍

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bebeğim 2 aylık 20 günlük kakasında bazen beyaz pirinç taneleri gibi şeyler var normal mi bu durum ? Değil mi aklıma takıldı
Canım bende 3 gün önce doğum yaptım ilk iki gün mekonyum yani o siyah ilk dışkı geldi dünden beri rengi değişti sarı olmaya başladı benimde içinde küçük küçük Beyaz pirinç gibi şeyler var bende merak ettim şimdi

Ben bişey Merak ediyorum birde 3 günlük bebeğim böyle yumurta akı gibi vajinasinda akıntı vardı ıslak mendille aldım böyle uzuyordu normal mi yeni doğan bebeğin böyle akıntı olması

Ben bişey Merak ediyorum birde 3 günlük bebeğim böyle yumurta akı gibi vajinasinda akıntı vardı ıslak mendille aldım böyle uzuyordu normal mi yeni doğan bebeğin böyle akıntı olması

Tüm sayfalar yüklendi.