Pirinç taneleri gibi bişey

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebeğim Büyürken kategorisinde Husnıyeeee tarafından oluşturulan Pirinç taneleri gibi bişey başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,522 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebeğim Büyürken
Konu Başlığı Pirinç taneleri gibi bişey
Konbuyu başlatan Husnıyeeee
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan EsKa

ErrBaa🧑🧒

Kayıtlı Üye
rank
Canım bende 3 gün önce doğum yaptım ilk iki gün mekonyum yani o siyah ilk dışkı geldi dünden beri rengi değişti sarı olmaya başladı benimde içinde küçük küçük Beyaz pirinç gibi şeyler var bende merak ettim şimdi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben bişey Merak ediyorum birde 3 günlük bebeğim böyle yumurta akı gibi vajinasinda akıntı vardı ıslak mendille aldım böyle uzuyordu normal mi yeni doğan bebeğin böyle akıntı olması

Ben bişey Merak ediyorum birde 3 günlük bebeğim böyle yumurta akı gibi vajinasinda akıntı vardı ıslak mendille aldım böyle uzuyordu normal mi yeni doğan bebeğin böyle akıntı olması

Evet normal.rahmi temizleniyor.korkmayın💐 haftalık kontrolünde Dr a da sorun içiniz rahat etsin ama gayet normal

EsKa

Kayıtlı Üye
rank
sütteki yağı hazmedemiyor onu da kaka ile atıyor olabilir. sütünüz yağlıysa ne mutlu size, güzel beslenir

Tüm sayfalar yüklendi.