Profil resmi nasıl eklenir
Smyrmry Kayıtlı Üye Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 368 13 Ekim 2021 #3 Ben basıyorum oraya hiç bisey çıkmıyor dosya bile açmıyor yaaa
G Gökçe Gökçek 🤰 Kayıtlı Üye Katılım 9 Aralık 2021 Mesajlar 437 16 Aralık 2021 #4 2 melek annesiyim' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Dosya sece basıyorum ama bir şey değişmiyor
Muhammed'in Annesi Oğullarım 👬 Mod Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 4,693 16 Aralık 2021 #5 Profil ismi 1 ay gectikten sonra degisiyor sanirim bende henuz olmadi 1 ay bugun oldu
D Dilek47 Kayıtlı Üye Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 667 Konum Kızıltepe 28 Eylül 2022 #6 SosyalAnne' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 197Ekli dosyayı görüntüle 196Ekli dosyayı görüntüle 195 Genişletmek için tıkla ... Merhaba ben bir türlü yapamadım dosya seç yazmiyo resim çıkmıyor foto çekiliyor ama o da kabul edilmiyor neden acaba
SosyalAnne' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 197Ekli dosyayı görüntüle 196Ekli dosyayı görüntüle 195 Genişletmek için tıkla ... Merhaba ben bir türlü yapamadım dosya seç yazmiyo resim çıkmıyor foto çekiliyor ama o da kabul edilmiyor neden acaba
Kayra'nın Annesi 👼🏼 🔥 Kayra Ateş 🔥 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 22,275 Konum Ankara 28 Eylül 2022 #7 Dilek47' Alıntı: Merhaba ben bir türlü yapamadım dosya seç yazmiyo resim çıkmıyor foto çekiliyor ama o da kabul edilmiyor neden acaba Genişletmek için tıkla ... Bak kuzu gördün mü orda da gebelik takibim forumu yazıyor ilk gevelik forumu indirmen lazım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 28 Eylül 2022 SosyalAnne' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 197Ekli dosyayı görüntüle 196Ekli dosyayı görüntüle 195 Genişletmek için tıkla ... Dileğim altta yazan gebelik takibini ekrana indirme yazıyor ta oraya tıkla
Dilek47' Alıntı: Merhaba ben bir türlü yapamadım dosya seç yazmiyo resim çıkmıyor foto çekiliyor ama o da kabul edilmiyor neden acaba Genişletmek için tıkla ... Bak kuzu gördün mü orda da gebelik takibim forumu yazıyor ilk gevelik forumu indirmen lazım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 28 Eylül 2022 SosyalAnne' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 197Ekli dosyayı görüntüle 196Ekli dosyayı görüntüle 195 Genişletmek için tıkla ... Dileğim altta yazan gebelik takibini ekrana indirme yazıyor ta oraya tıkla
D Dilek47 Kayıtlı Üye Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 667 Konum Kızıltepe 28 Eylül 2022 #8 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Bak kuzu gördün mü orda da gebelik takibim forumu yazıyor ilk gevelik forumu indirmen lazım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 28 Eylül 2022 Dileğim altta yazan gebelik takibini ekrana indirme yazıyor ta oraya tıkla Genişletmek için tıkla ... Seni anlıyorum kuzum ama tıklıyorum resim çek yazıyor ama ingilizce çekiyorum kabul ediyorum ama resim devreye girmiyor
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Bak kuzu gördün mü orda da gebelik takibim forumu yazıyor ilk gevelik forumu indirmen lazım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 28 Eylül 2022 Dileğim altta yazan gebelik takibini ekrana indirme yazıyor ta oraya tıkla Genişletmek için tıkla ... Seni anlıyorum kuzum ama tıklıyorum resim çek yazıyor ama ingilizce çekiyorum kabul ediyorum ama resim devreye girmiyor
Kayra'nın Annesi 👼🏼 🔥 Kayra Ateş 🔥 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 22,275 Konum Ankara 28 Eylül 2022 #9 Dilek47' Alıntı: Seni anlıyorum kuzum ama tıklıyorum resim çek yazıyor ama ingilizce çekiyorum kabul ediyorum ama resim devreye girmiyor Genişletmek için tıkla ... Allah Allah normalde dosya ekle demesi lazım neyse inşallah hslldesin
Dilek47' Alıntı: Seni anlıyorum kuzum ama tıklıyorum resim çek yazıyor ama ingilizce çekiyorum kabul ediyorum ama resim devreye girmiyor Genişletmek için tıkla ... Allah Allah normalde dosya ekle demesi lazım neyse inşallah hslldesin
Gökçem💕 "minik kızım" Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 2,267 28 Eylül 2022 #10 Google den gebelik forum yazıp girin oluyor. Uygulamadan yüklenmiyor bende. Google den yapıyorum