Anneler sizler çocuğunuzu nasıl tuvalete alıştırdınız ben 6 aydır peşindeyim götürüyorum getiriyorum olmuyor su an kızım 2 yaşında alışmadı. 15 haftalığım zorlanıyorum bu gebelik beni çok yoruyor halsiz yorgun bulantı falan bari o tuvalete alışsın rahat olayım diyorum olmuyor tecrübeli anneler nasıl başardınız lütfen. Kızlar daha geç alışıyor diyolar doğru mu acaba. Bana baya sıkıntı oldu
Vala bizim çok kötü bi dönemdi canım bende kızıma ne yaptıysam alıştıramadım mesela bezine kakasini yapıyordu yaptıktan sonra kakam geldi diyordu. Sonra bezi çıkardım evde üstüyle gezsin altı boş olursa söyler belki dedim gene olmadı üstüne yaptı. Çişler tuvalete kakalar tuvalete ne sarkilar soyledik yok olmadi . Sonra bi kere lazimligina yaptı korktu kakasini orda görünce
sonra kakani atmicam annecim merak etme dedim o tuvaletten cikinca attim artik. Sonra yavas yavas alisacak heralde derken bu sefer bezi çıkarınca kakasini tutmaya başladı tuttukça kabız oldu bu böyle devam ede ede cocuk kakasini hiç yapmaz oldu alllaaahhh bak artık bu sefer cocuk her kakasi geldiğinde mosmor oluyordu yapmamak için kendini deli gibi sıkıyordu . Neler kullandık icirdik bana misin demedi en son lavman yaptırdık bu sefer de pskolojisi bozuldu yazik lavman yapinca cok azicik yapti lavman da ise yaramadi
iskence gibiydi bizimki canim ya sonra nasil olduysa alıştı. Sende sıkma canını zamanı gelince alışır bi şekilde. Sadece bazı aileler bu süreci daha kolay atlatırken bazıları çok zor atlatıyor bizim gibi
sen kendini üzme elbet alışacak