Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorum varQizlar men praqrAma gore 8+6. Uziye gorese 7 hefdelik hamileyem hansi duzdu?
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ama genelde program doğru çıkıyor 3 çocuğumda da tahmini doğum tarihi yazan kısımda doğru çıktı bir iki gün fazla yada eksin ama genelde doğru sen programa bak
Bebeğin organları tamamen gelişti. artık dışarı hayata hazırız. Bundan sonraki
en büyük sıkıntımız beklemek. bütün anne adayları hemen doğum yapacağını düşünür. Ayak bileklerindeki şişlikler iyice artar. preeklampsiye tekrar dikkat. Bebeğinizin boyu yaklaşık 48 cm ağırlıgı 2950 gr
11 ayin biri oldum axrinci defe dekabiri olmadim 5 bildim hamileyem praqrama baxiram ay basi tarixi ile 8+6 cixir amma uzi 7 hefde gosderir
11 inci ayin biri olmusdum axrinci defe dekabiri olmadim 5 i test atdim hamile olduqumu bildim
11 inci ayin biri olmusdum axrinci defe dekabiri olmadim 5 i test atdim hamile olduqumu bildim
Doktor konturolune gidiyosun ya bakiyo ne diyorlar size o cihaza unutum isde ona bizde uzi diyolar
Doktor konturolune gidiyosun ya bakiyo ne diyorlar size o cihaza unutum isde ona bizde uzi diyolar
Ama genelde program doğru çıkıyor 3 çocuğumda da tahmini doğum tarihi yazan kısımda doğru çıktı bir iki gün fazla yada eksin ama genelde doğru sen programa bak
Bebeğin organları tamamen gelişti. artık dışarı hayata hazırız. Bundan sonraki
en büyük sıkıntımız beklemek. bütün anne adayları hemen doğum yapacağını düşünür. Ayak bileklerindeki şişlikler iyice artar. preeklampsiye tekrar dikkat. Bebeğinizin boyu yaklaşık 48 cm ağırlıgı 2950 gr