Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Rabbim Evlatlarimızı Bizleri Kötülüklerden Kötü İnsanlardan Korusun İnşallah
Kızlar Kadın Cinayatleri son Bulsun Artık artık korkarak uyanıyorum çok kötüyüm tüylerim diken diken Allah'ım tüm evlatlarımızı bizleri korusun artık dışarı çıkmak istemiyorum en sonki cinayet kendime gelemiyorum
Kızlar Kadın Cinayatleri son Bulsun Artık artık korkarak uyanıyorum çok kötüyüm tüylerim diken diken Allah'ım tüm evlatlarımızı bizleri korusun artık dışarı çıkmak istemiyorum en sonki cinayet kendime gelemiyorum
Ah ah şu iki genç kız katil zanlısı deli raporu bile varmış düşün psikopat cani ya rabbim cehenneminden çıkarmasın inşaallah onu kızlarında mekanı cennet olsun inşaallah . Hiç bir suçları yoktu bizim insanımızda cani ikinci öldürülen kız adam onu götürürken yardım istemiş biride yardım etmemiş kıza
Ah ah şu iki genç kız katil zanlısı deli raporu bile varmış düşün psikopat cani ya rabbim cehenneminden çıkarmasın inşaallah onu kızlarında mekanı cennet olsun inşaallah . Hiç bir suçları yoktu bizim insanımızda cani ikinci öldürülen kız adam onu götürürken yardım istemiş biride yardım etmemiş kıza
Hiç sorma hiç rüyama girdi o kız yardım istiyordu o kadar üzgün ve kötüyüm ki çektiği acıyı düşünemiyorum annesini düşünemiyorum Allah bırakmasın o kötülüğün arkasında duran herkesin belasını versin anneyi düşünemiyorum kaç anne evladını o şekilde görebilir ve buna dayanabilir ki kelimeler tükendi yani