Rahim agrisi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde Karaman maide tarafından oluşturulan Rahim agrisi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,290 kez görüntülenmiş, 28 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı Rahim agrisi
Konbuyu başlatan Karaman maide
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Karaman maide

Karaman maide

Kayıtlı Üye
rank

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
34 hafta 6 gün 35 diyelim

Offf dayanılacak gibi değil ilk defa böyle bi ağrıyla karşılaşıyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Anammm az kalmis masallh normalmi gözüküyor
Evet canım normal beklemedeyim işte o kemik ağrısı bendede var tabi yeni değil özellikle geceleri artıyor

Karaman maide

Kayıtlı Üye
rank
Evet canım normal beklemedeyim işte o kemik ağrısı bendede var tabi yeni değil özellikle geceleri artıyor
Benim normal var ama ayağa kalktığım an bıçak gibi saplantıyı sonra gel iki bacağı birleştir normal doğumu nasıl yapacağım korkuyorum😅😅
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kuzum sanki doğum başlamış gibi sancıların düzenli mi
Düzenli ne kelime hıc geçmiyor ki yatarken otururken sadece sizliyo ama ayağa bi kalkım yada yatarken sağa sola döneyim o anda o kemikler kırılacak gibi oluyo bu ağrıyı çoktandır çekiyorum ilk başlarda doktor bazı gebelerde olabiliyo dedi ama gebelik ilerledikçe arttı bu ağrı bugün hıc durmadı

Karaman maide

Kayıtlı Üye
rank
Bende korkuyorum bu 3. Ama en son doğumum çok zordu şuanda normal istemiyorum ama işte bebek nasıl gelirse artık rabbim herkese kolaylık versin inşallah
Amin insallh benim ikinci riskliydi hep yattım doğum kolaydı ilkinde suni sancı ile oldu bunda çok şükür güzel ilerledi birde bu ağrı olmayaydı Rabbim yardımcımız olsun

Tüm sayfalar yüklendi.