Rahim Sarkmasi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Tuuu tarafından oluşturulan Rahim Sarkmasi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,961 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Rahim Sarkmasi
Konbuyu başlatan Tuuu
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Tuuu

Tuuu

Kayıtlı Üye
rank
Konumla ilgili ayni sorunu yasayan anneler olursa kegel egzersizi cok fayda sagliyor..sadece hamileler degil tum kadinlar icin..

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
23.haftaya girmek uzereyim.. son bir haftadir dogum yapacakmis gibi hissediyordum kendimi,asagiya dogru baskilar agrilar,sancilar.. ve bugun disariya dogru sarkmis balon gibi birsey farkettim..son 5 yildir her yil hamile kaldim bu hamileligime kadarda saglikliydim ve hicbir sorun yasamadim.. normal ve kolay dogumlar gecirdim.. ama simdi neler oldugunu anlayamiyorum.. kontrolumede biraz var yanlis hatirlamiyorsam subat 16di..biraz tedirginim, tecrubeli annelere sormak istedim.. bu durumu yasayan var mi? Yada bana soylemek istediginiz birsey var mi?
Geçmiş olsun canım

Biranne

Kayıtlı Üye
rank
23.haftaya girmek uzereyim.. son bir haftadir dogum yapacakmis gibi hissediyordum kendimi,asagiya dogru baskilar agrilar,sancilar.. ve bugun disariya dogru sarkmis balon gibi birsey farkettim..son 5 yildir her yil hamile kaldim bu hamileligime kadarda saglikliydim ve hicbir sorun yasamadim.. normal ve kolay dogumlar gecirdim.. ama simdi neler oldugunu anlayamiyorum.. kontrolumede biraz var yanlis hatirlamiyorsam subat 16di..biraz tedirginim, tecrubeli annelere sormak istedim.. bu durumu yasayan var mi? Yada bana soylemek istediginiz birsey var mi?
Çok geçmiş olsun ama günü beklmeden bi doktora görünsen iyi olur canım

Tuuu

Kayıtlı Üye
rank
Çok geçmiş olsun ama günü beklmeden bi doktora görünsen iyi olur canım
Sanirim suan 15 gunum var kontrolume.. gidip gitmeme konusunda kararsiz kaldim.. kimi zaman agrilarim kotulesiyor kimi zaman daha iyiyim ama cok sukur kanamam falan yok.. egzersizlede biraz geriler gibi oldu yani sanki biraz kendini topluyor gibi.. sanirim ciddi bir sarkma varsa halka gibi tabir ettikleri birsey takiyorlarmis o asagiya dogru sarkmasini engelliyormus.. daha yolun yarisini yeni gectim sonuna kadar nasil gelicem hic bilmiyorum :( simdiye kadarda hic sorun yasamamistim bu sefer gozum korktu resmen..

Biranne

Kayıtlı Üye
rank
Sanirim suan 15 gunum var kontrolume.. gidip gitmeme konusunda kararsiz kaldim.. kimi zaman agrilarim kotulesiyor kimi zaman daha iyiyim ama cok sukur kanamam falan yok.. egzersizlede biraz geriler gibi oldu yani sanki biraz kendini topluyor gibi.. sanirim ciddi bir sarkma varsa halka gibi tabir ettikleri birsey takiyorlarmis o asagiya dogru sarkmasini engelliyormus.. daha yolun yarisini yeni gectim sonuna kadar nasil gelicem hic bilmiyorum :( simdiye kadarda hic sorun yasamamistim bu sefer gozum korktu resmen..
Allah kolaylık versin inşallah canm hiç başıma gelmediği için doktora görün derim

Tuuu

Kayıtlı Üye
rank
Allah kolaylık versin inşallah canm hiç başıma gelmediği için doktora görün derim
Cok tesekkur ederim yardimlariniz icin.. dun bugundur egzersizi yapiyorum agrim oldukca azaldi cok sukur.. biraz vucudum yorgun dusmeye basladi sanirim.. duruma gore degerlendirip erkende gidebilirim tabi doktora.. simdilik bayagi iyi oldum ama :)

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Aa bende aynı böyle sanki pembemsi bir şey ve eğin kafası zannettim hatta korktum af edersin taharet alırken elim deydi korktum bakınca aynadan dahada korktum herhalde rahim çok aşağıda ben öyle düşünüyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Konumla ilgili ayni sorunu yasayan anneler olursa kegel egzersizi cok fayda sagliyor..sadece hamileler degil tum kadinlar icin..
Bende üst üste hamile kaldığım için olabilir kızım bir yaşındayken tekrar gebe kaldım ve senin anlattığını yaşıyorum 😔

Bende üst üste hamile kaldığım için olabilir kızım bir yaşındayken tekrar gebe kaldım ve senin anlattığını yaşıyorum 😔

Tuuu

Kayıtlı Üye
rank
Aa bende aynı böyle sanki pembemsi bir şey ve eğin kafası zannettim hatta korktum af edersin taharet alırken elim deydi korktum bakınca aynadan dahada korktum herhalde rahim çok aşağıda ben öyle düşünüyorum

Kegel egzersizi youtube yaz ve yap cok iyi geliyor daha bir gunde yukari toplamaya basladi ve kontrolun ne zaman bilmiyorum ama mutlaka doktoruna soyle.. bende asagi yukari 15 gun sonra kontrolum var acil bisey olmadigi icin gitmedim ama mutlaka dile getiricem..bende simdiye kadar rabbime sukurler olsun sorunsuz gebelik dogum gecirince acikcasi 4. Sunden cekinmemistim ama sanirim yoruldum artik ve alt taban kaslarim dayanmiyor artik.. benim daha cok korkum bebek ve rahim buyudukce daha sıkıntili seyler yasayip yasamamak.. hayirlisiyla bi tanamina erdirebilirsem uzun bir tatil yapmayi dusunuyorum vucut tatili :)

Tüm sayfalar yüklendi.