Rahimde perde

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Smyrmry tarafından oluşturulan Rahimde perde başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 880 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Rahimde perde
Konbuyu başlatan Smyrmry
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Smyrmry

Smyrmry

Kayıtlı Üye
rank
Rahimde perde olup 2. Dogumu gerçekleştiren varmi aranızda?
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Perdeden kastınız nedir
İlk çocuğumu 31 haftalık Ken erken doğum yaptım ikinciyi düşünüyorduk baya uğraştık 7 veya 8 ay kadar sonra doktora gittim rahimde perde olduğunu tekrarlayan düşük yaptığını erken doğuma yol açtığını söyledi fakat muayeneye gittiğim gün Allahın işi ya gebe kaldığımı öğrendim ve stresliyim yine erken mi olucakk VS diye

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Rahimde perde olup 2. Dogumu gerçekleştiren varmi aranızda?

İlk çocuğumu 31 haftalık Ken erken doğum yaptım ikinciyi düşünüyorduk baya uğraştık 7 veya 8 ay kadar sonra doktora gittim rahimde perde olduğunu tekrarlayan düşük yaptığını erken doğuma yol açtığını söyledi fakat muayeneye gittiğim gün Allahın işi ya gebe kaldığımı öğrendim ve stresliyim yine erken mi olucakk VS diye
Perde diyince anlamadım ilk canım ilk doğumu yaptıktan sonra neden ameliyarını olmadın ki 20 dk bile sürmüyor

Smyrmry

Kayıtlı Üye
rank
Perde diyince anlamadım ilk canım ilk doğumu yaptıktan sonra neden ameliyarını olmadın ki 20 dk bile sürmüyor
İşte ilk doğumda böyle bisey den haberim yoktu erken doğum yaptım suyum erken geldi felan bunu ikinci gebelik istediğimde ve gebe kalmadığında doktora gittiğim de öğrendim yani gitmesem yine böyle Bi şeyden haberim olmucakti

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
İşte ilk doğumda böyle bisey den haberim yoktu erken doğum yaptım suyum erken geldi felan bunu ikinci gebelik istediğimde ve gebe kalmadığında doktora gittiğim de öğrendim yani gitmesem yine böyle Bi şeyden haberim olmucakti
Şansa bak ya. Umarım sıkıntısız heçer canım hamileliğin ilk bebeğin kuveze girdi mi

Smyrmry

Kayıtlı Üye
rank

Şansa bak ya. Umarım sıkıntısız heçer canım hamileliğin ilk bebeğin kuveze girdi mi
Çok teşekkür ederim evet ilk bebeğim 2 ay kuvezde kaldı o yüzden korkuyorum çalışıyordum doktor yatış verdi yatıyorum ama bilmiyorum

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank

Çok teşekkür ederim evet ilk bebeğim 2 ay kuvezde kaldı o yüzden korkuyorum çalışıyordum doktor yatış verdi yatıyorum ama bilmiyorum
Canım yat yatabildiğin kadar riski ne kadar aza indirirsenn o kadar iyi yoğun bakım kapısında senin kadar beklemedim bende 10 günn yattı oğlum ama ömür geöti sanki kapıda birdaha yaşatmasın rabbim sana. Doğumdan sonra hemen ameliyatı ol hatta doğum sırasında yapılabiliyormu diye de sor doktora

Smyrmry

Kayıtlı Üye
rank
Canım yat yatabildiğin kadar riski ne kadar aza indirirsenn o kadar iyi yoğun bakım kapısında senin kadar beklemedim bende 10 günn yattı oğlum ama ömür geöti sanki kapıda birdaha yaşatmasın rabbim sana. Doğumdan sonra hemen ameliyatı ol hatta doğum sırasında yapılabiliyormu diye de sor doktora
Amin Allah razı olsun zor bu işler sorucam zaten 2 li tes için 2 gün sonraya randevum var o ara soracağım bakalım

E

Ebru5002

Guest
İnfertiliteye engel değildir erkenn doğum riski oluşturabilir çünkü rahiminn olması gerekenden daha dar olmasına sebebiyet verir
Bende çok derin bir perde vardı ve infertiliteye sebep oldu 2 sene çocuğum olmadı ameliyat oldum ve üç ay sonra hamile kaldım şu an 4 aylık hamileyim. Yani perdenin şekline ve derinliğine bağlı

Tüm sayfalar yüklendi.