Sorum var Randevu gitmeme

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Dilaraaa' tarafından oluşturulan Randevu gitmeme başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 715 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Randevu gitmeme
Konbuyu başlatan Dilaraaa'
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Dilaraaa'

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar fikrinize ihtiyacım var. Bu ayın 26sinda randevum var. Gittiğinde kan uyuşmazlığı testi yapılması gerekiyor. Ama bizde kan uyuşmazlığı yok normal kontrol olur diye düşünüyorum. 27'sınde 30 haftalık oluyorum. 26sinda evde tadilat olucak kontrole gitmesem. Bir sonraki randevu bı hafta sonramı olucak acaba bı fikir verseniz bana yada bayramdan sonra gitsem bı sorun olurmuki

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kızlar fikrinize ihtiyacım var. Bu ayın 26sinda randevum var. Gittiğinde kan uyuşmazlığı testi yapılması gerekiyor. Ama bizde kan uyuşmazlığı yok normal kontrol olur diye düşünüyorum. 27'sınde 30 haftalık oluyorum. 26sinda evde tadilat olucak kontrole gitmesem. Bir sonraki randevu bı hafta sonramı olucak acaba bı fikir verseniz bana yada bayramdan sonra gitsem bı sorun olurmuki
Kuzum valla ben hiç doktorun çağırdigi zamana göre gitmiyorum hastaneye ne zaman yolum düşerse çünkü evde bir kızım var kafama göre çıkıp gidemiyorum

Dilaraaa'

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum valla ben hiç doktorun çağırdigi zamana göre gitmiyorum hastaneye ne zaman yolum düşerse çünkü evde bir kızım var kafama göre çıkıp gidemiyorum
Benimde oğlum var babası evde olucak ama tadilatta olucak evde. Gitmiycem benim çocuk birde hiperaktif. Bayramdan sonra giderim bayramda doktorlar olmaz galiba

Tüm sayfalar yüklendi.