Bebeğim de doğuştan ranula kisti var ,dilinin altında ameliyat gerekiyormuş bir bilgisi olan var mı?
M Melekcan Guest 1 Mart 2022 #1 Bebeğim de doğuştan ranula kisti var ,dilinin altında ameliyat gerekiyormuş bir bilgisi olan var mı?
B Bir can üç kalp 💙💙💙 Kayıtlı Üye Katılım 30 Aralık 2021 Mesajlar 1,083 3 Mart 2022 #2 Melekcan' Alıntı: Bebeğim de doğuştan ranula kisti var ,dilinin altında ameliyat gerekiyormuş bir bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun Rabbim şifalar versin
Melekcan' Alıntı: Bebeğim de doğuştan ranula kisti var ,dilinin altında ameliyat gerekiyormuş bir bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun Rabbim şifalar versin
M Melekcan Guest 4 Mart 2022 #3 Bir can üç kalp 💙💙💙' Alıntı: Geçmiş olsun Rabbim şifalar versin Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim Acaba bir bilginiz varmı bu konuyla ilgili?
Bir can üç kalp 💙💙💙' Alıntı: Geçmiş olsun Rabbim şifalar versin Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim Acaba bir bilginiz varmı bu konuyla ilgili?
B Bir can üç kalp 💙💙💙 Kayıtlı Üye Katılım 30 Aralık 2021 Mesajlar 1,083 4 Mart 2022 #4 Melekcan' Alıntı: Çok teşekkür ederim Acaba bir bilginiz varmı bu konuyla ilgili? Genişletmek için tıkla ... Canım ilk defa duydum vlla doktor ne diyor peki
Melekcan' Alıntı: Çok teşekkür ederim Acaba bir bilginiz varmı bu konuyla ilgili? Genişletmek için tıkla ... Canım ilk defa duydum vlla doktor ne diyor peki
M mervekoc Kayıtlı Üye Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 1 6 Aralık 2022 #5 Melekcan' Alıntı: Bebeğim de doğuştan ranula kisti var ,dilinin altında ameliyat gerekiyormuş bir bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla ... Melek hanım benim de beneğimin ağzında ranula var bana ulaşır mısınız sizinle görüşmek istiyorum.. bebeğim 17 günlğk.. 05395747742
Melekcan' Alıntı: Bebeğim de doğuştan ranula kisti var ,dilinin altında ameliyat gerekiyormuş bir bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla ... Melek hanım benim de beneğimin ağzında ranula var bana ulaşır mısınız sizinle görüşmek istiyorum.. bebeğim 17 günlğk.. 05395747742
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,020 Konum Çankırı 6 Aralık 2022 #6 Melekcan' Alıntı: Bebeğim de doğuştan ranula kisti var ,dilinin altında ameliyat gerekiyormuş bir bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla ... Gecmis olsun canım rabbim acil şifalar versin
Melekcan' Alıntı: Bebeğim de doğuştan ranula kisti var ,dilinin altında ameliyat gerekiyormuş bir bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla ... Gecmis olsun canım rabbim acil şifalar versin
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 6 Aralık 2022 #7 mervekoc' Alıntı: Melek hanım benim de beneğimin ağzında ranula var bana ulaşır mısınız sizinle görüşmek istiyorum.. bebeğim 17 günlğk.. 05395747742 Genişletmek için tıkla ... Sosyal medya telefon numarası Whatsap paylaşmak yasaktır!!!!!!!!
mervekoc' Alıntı: Melek hanım benim de beneğimin ağzında ranula var bana ulaşır mısınız sizinle görüşmek istiyorum.. bebeğim 17 günlğk.. 05395747742 Genişletmek için tıkla ... Sosyal medya telefon numarası Whatsap paylaşmak yasaktır!!!!!!!!
D Dilek47 Kayıtlı Üye Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 666 Konum Kızıltepe 6 Aralık 2022 #8 Melekcan' Alıntı: Bebeğim de doğuştan ranula kisti var ,dilinin altında ameliyat gerekiyormuş bir bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canım pek bı bilgim yok
Melekcan' Alıntı: Bebeğim de doğuştan ranula kisti var ,dilinin altında ameliyat gerekiyormuş bir bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canım pek bı bilgim yok
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,103 7 Aralık 2022 #9 Melekcan' Alıntı: Bebeğim de doğuştan ranula kisti var ,dilinin altında ameliyat gerekiyormuş bir bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla ... Çok geçmiş olsun canım rabbim şifalar versin inşallah
Melekcan' Alıntı: Bebeğim de doğuştan ranula kisti var ,dilinin altında ameliyat gerekiyormuş bir bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla ... Çok geçmiş olsun canım rabbim şifalar versin inşallah