kıyamam sana ya🥺😔
Sümeyraaa🤍 Kayıtlı Üye Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 1,822 Konum Diyarbakır✌️ 22 Nisan 2022 #11 kıyamam sana ya
S Seda383816 Guest 22 Nisan 2022 #12 Canım nasi doğum yapcana bağlı bej normal doğum yaptım kimse yokdu refakatcim sezeryan olursan mutlaka biri olsun yanında
Canım nasi doğum yapcana bağlı bej normal doğum yaptım kimse yokdu refakatcim sezeryan olursan mutlaka biri olsun yanında
❤️ Minik prematüre'm👶🏻 ❤️ Kayıtlı Üye Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 1,753 Konum İstanbul 22 Nisan 2022 #13 Semra anne' Alıntı: Refakatcisiz dogum zor mu hemşireler yardım ediyo mu Genişletmek için tıkla ... Ben özelde doğum yaptım benimde eşim çalışıyordu akşam gelebildi refakatçıya gerek kalmadı hemşireler her şekilde yardımcı oldular
Semra anne' Alıntı: Refakatcisiz dogum zor mu hemşireler yardım ediyo mu Genişletmek için tıkla ... Ben özelde doğum yaptım benimde eşim çalışıyordu akşam gelebildi refakatçıya gerek kalmadı hemşireler her şekilde yardımcı oldular
E Ebranur kel Kayıtlı Üye Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 211 22 Nisan 2022 #14 Semra anne' Alıntı: Refakatcisiz dogum zor mu hemşireler yardım ediyo mu Genişletmek için tıkla ... Sezeryan zor olur canım benim yanımda ablam esim kalmıştı ablamdan çok eşimin yararı oldu diyebilirim.Ayaga kalkarken falan çok zorlanabilirsin. Ben özelde yaptım doğumu hemsire sadece serum değiştirmek için soru sormak için geldi diyebilirim
Semra anne' Alıntı: Refakatcisiz dogum zor mu hemşireler yardım ediyo mu Genişletmek için tıkla ... Sezeryan zor olur canım benim yanımda ablam esim kalmıştı ablamdan çok eşimin yararı oldu diyebilirim.Ayaga kalkarken falan çok zorlanabilirsin. Ben özelde yaptım doğumu hemsire sadece serum değiştirmek için soru sormak için geldi diyebilirim
A Aynurka Kayıtlı Üye Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 659 23 Nisan 2022 #15 Semra anne' Alıntı: Annem babam vefat kimsem yok Genişletmek için tıkla ... Nerede oturuyosun
E ecmelll Kayıtlı Üye Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 4,115 23 Nisan 2022 #16 Melek oldu bebegim' Alıntı: Kuzum Basın Sagolsun Allah Rahmet Eylesin Mekanları Cennet Bahçesi Olsun Merak rtme Hastanedeki hemsireler Sana Yardımcı Olur Rabbim Şifa Versin ❤ Genişletmek için tıkla ... Semra anne' Alıntı: Refakatcisiz dogum zor mu hemşireler yardım ediyo mu Genişletmek için tıkla ... Yardım ederler kuzum sıkıntı yapma rabbim yardım eder yanında eşin olur sana destek olur .. sağlıkla doğsun bebeğin kuzum
Melek oldu bebegim' Alıntı: Kuzum Basın Sagolsun Allah Rahmet Eylesin Mekanları Cennet Bahçesi Olsun Merak rtme Hastanedeki hemsireler Sana Yardımcı Olur Rabbim Şifa Versin ❤ Genişletmek için tıkla ... Semra anne' Alıntı: Refakatcisiz dogum zor mu hemşireler yardım ediyo mu Genişletmek için tıkla ... Yardım ederler kuzum sıkıntı yapma rabbim yardım eder yanında eşin olur sana destek olur .. sağlıkla doğsun bebeğin kuzum
A Aynurka Kayıtlı Üye Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 659 23 Nisan 2022 #17 Aynurka' Alıntı: Nerede oturuyosun Genişletmek için tıkla ... Eğer ki Eskişehirdeysen yardımcı olmaya çalışırım
Aynurka' Alıntı: Nerede oturuyosun Genişletmek için tıkla ... Eğer ki Eskişehirdeysen yardımcı olmaya çalışırım
Mâriye Kayıtlı Üye Katılım 29 Mart 2022 Mesajlar 107 23 Nisan 2022 #18 Benim de eşim vardı yanımda, ebe ve hemşireler çok yardımcı oldular.