Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ay cnm bilemedimki ben beyb nesti set alacam ama reflu yatagida alacam cunku cocugu cok rahatliyor cunku mide asitlerinin kacisini sagliyor beybi nestte bebek arabasinda yada misafirl8kte falan kolaylik olur ikisinden biri diyorsan reflu yatagi alman ilk tavsiyem
Ay cnm bilemedimki ben beyb nesti set alacam ama reflu yatagida alacam cunku cocugu cok rahatliyor cunku mide asitlerinin kacisini sagliyor beybi nestte bebek arabasinda yada misafirl8kte falan kolaylik olur ikisinden biri diyorsan reflu yatagi alman ilk tavsiyem
Oraya tekli geliyor galiba bilmiyorum ama instada falan set var puset perdesi oyun havuzu yatagi yastiklari vb takim halinde reflu yatagi reflusu olan icin degil sadece gece bianda yuz ustu dusse bile aralarinda bulunan delikli hava parcalariyla nefes alabiliyor gaz azaltiyor karin sancilarinada cok etkisi oluyor yinede siz bilirsiniz