Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Reglime 2-3 gün var yerleşme kanaması olabilir mi bu sabah başladı sadece silince geliyor 4 aylık evliyim ilk ayda gebe kaldım ama kimyasal gebelik çıktı 40 küsür gün sonda regl kanaması gibi düşük yaptım
Reglime 2-3 gün var yerleşme kanaması olabilir mi bu sabah başladı sadece silince geliyor 4 aylık evliyim ilk ayda gebe kaldım ama kimyasal gebelik çıktı 40 küsür gün sonda regl kanaması gibi düşük yaptımEkli dosyayı görüntüle 4594
Canım merhaba hoşgeldin oladabilir omyadabilir regli geciksin test yap en iyisi aynen ama yerleşme kanaması az sürüyor bir pedi doldurmyacak şekilde Allah gönlüne göre versin inşallah canım benim
Reglime 2-3 gün var yerleşme kanaması olabilir mi bu sabah başladı sadece silince geliyor 4 aylık evliyim ilk ayda gebe kaldım ama kimyasal gebelik çıktı 40 küsür gün sonda regl kanaması gibi düşük yaptımEkli dosyayı görüntüle 4594