Sorum var Riskli gebelik

• Konbuyu başlatan Ay…
  • Toplam 2 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ay… tarafından oluşturulan Riskli gebelik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 193 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Riskli gebelik
Konbuyu başlatan Ay…
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aryam
A

Ay…

Guest
21 haftalik bebekte böbreklerde 7 mm büyüme var bu neden olusmus olabilir sonradan düzelir mi

ALEYNA TAŞ

Kayıtlı Üye
rank
Canım ben biraz internetten baktım ama erken teşhis edilmesi güzel bişey doğuma kadar kontrol altında olacaksın bebek doğduktan sonra da gözlem altında olacak çoğunluğunda kendiliğinden azalma durumu olabiliyoemuş cerrahi bir müdahaleye gerek kalmıyormuş yine de doktoruna detaylıca sor isterrsen çok geçmii olsun

Aryam

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
21 haftalik bebekte böbreklerde 7 mm büyüme var bu neden olusmus olabilir sonradan düzelir mi
Cnm ben onu bilmiyorum ama hiç korkma bak ben 30 haftalık gebeydim bana dediler gelişim geriliği var bir ayağı kısa boyu çok kısa aycuar bebek olarak doğuma alındım 37 haftalık doğum yaptım bebeğimin kilosu ve boyu 33 haftalık gibiydi dediler küvese alına bilir suni sancıyla doğum yaptım ve çok şükür söyledikleri hiç bir şeyde olmadı şuan kızım iki aylık küves gereği bile duyulmadı keza oğlumda da aynısı oldu dediler engeli olabilir hareketleri çok az sekiz aylık doğum yaptım yine suni sancıyla onda da dedikleri gibi çıkmadı yani cnm demek istediğim ne gelirse Allah'tan gelir sıkma canını İnanki Allahın dediği olur çok şükür üç cocuğumda çok sağlıklı sadece biraz gelişim gerilimleri var o kadar onada bin şükür onlar dediyse allahta dememiş çok geçmiş olsun rabbim Şifa versin inşallah 🙏 ☺️

Tüm sayfalar yüklendi.