Rüya

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aynurka tarafından oluşturulan Rüya başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 806 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Rüya
Konbuyu başlatan Aynurka
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Muhammed'in Annesi

Aynurka

Kayıtlı Üye
rank
Rüyamda çocuğumu gördüm yani daha önce de bir kaç defa aynı bebeği gördüm ama o Bebek benim mi bilmiyorum bu gün yine rüyamda bebeğimi emzirdim ama sütum gelmedi sizin başınıza da geldi mi

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Rüyamda çocuğumu gördüm yani daha önce de bir kaç defa aynı bebeği gördüm ama o Bebek benim mi bilmiyorum bu gün yine rüyamda bebeğimi emzirdim ama sütum gelmedi sizin başınıza da geldi mi
Sürekli aklında bu varsa ondandir canim benimde ilk bebekte fışkırma vardi dunngece benimde goguslerimden süt fışkırıyordu ruyamda bundada ayni olursa nasil emzircem yune sagmak zorunda aklirmiyim diye dusunurken uyumustum bende

Aynurka

Kayıtlı Üye
rank
Sürekli aklında bu varsa ondandir canim benimde ilk bebekte fışkırma vardi dunngece benimde goguslerimden süt fışkırıyordu ruyamda bundada ayni olursa nasil emzircem yune sagmak zorunda aklirmiyim diye dusunurken uyumustum bende
Görümcem dedi benim goguslerime ilk aylardan beri süt düştü şu oldu bu oldu ben 19 haftalık hamileyim ama daha bişey yok sadece renksiz sıvı

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Görümcem dedi benim goguslerime ilk aylardan beri süt düştü şu oldu bu oldu ben 19 haftalık hamileyim ama daha bişey yok sadece renksiz sıvı
Allahini seversen birak gorumcen sütüyle banyo yapsin o zaman 🤣 benim ilk gebelikte de bundada sivi su gibi geldi son ayda sariya dönüyor dogumdan sonra da süt olarak geliyo bende yoğun bakımda kaldigi icin oğlum sürekli sut sagiyordum o yüzden ammeye basladiginda cok geliyordu boğulur gibi oluyordu emmek istemiyordu daha sonra da alerjisi çıktı memeden kestik 3 bucuk aylıkken o kadar sütun bol olsa icmedjmten sonra bir anlami kalmıyor sagip sagip mutfak lavabosuna doktum hep bebege yeter gelsin yararli olsun bebek emsin gerisj onemli değil boswer sen görünce ni dogurdugunda sütünde gekir bebegede yeter allahin izniyle yeterki emsin bebegin

Tüm sayfalar yüklendi.