Rüya

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Doğuma Hazırlık kategorisinde 3 çocuk annesi tarafından oluşturulan Rüya başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,204 kez görüntülenmiş, 31 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Doğuma Hazırlık
Konu Başlığı Rüya
Konbuyu başlatan 3 çocuk annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beren’in Annesi 🧚♀️

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kızlar sanırım kafayı yiyorum ben sabah yattım rüyamda suni sancı veriyorlardı açılmam var ama sancı yoktu. Sonra ne girdi araya bilmiyorum başka hastanedeyim pisti yani pis buralar dedim yatmam ben buraya dedim yattım alttan muayne edip gitti suratsız karı. Başka hastaneye gitmek istiyorum dedim temizlikçi bayan geldi yazık hergun temizliyorum diyordu kızlar normal mi kafaya çok mu takıyorum doğum olayını hep suni verdiler rüyamda bile ya ciddi anlamda iyi değilim 🙄😔 Piskolojim bozuldu sanırım benim sizce napayım nasıl kafamı dagitayim
Kuzum sen sürekli bilinçaltı yapıyorsun ya ondan olabilir

Rızganarafınannesi

Kayıtlı Üye
rank
Evet ya cidden öyle 🤷🙈
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ayy ağzından bal damlıyor kelebeğim amin inşallah yaş cinsiyeti belli mi ? Sağlıklı olsunlar da 🤲 yazacam tabiki ama bir sancı gelsin önce 😁😁😁

Cinsiyeti belli değil mi ufakligin ♥️

Yok işte korkmuyorum sıkıntı orda hiç korkmuyorum ama doğurmak istiyorum ya sancı gelmiyor diyip duruyorum rüyamda suni sancı veriyorlardı suni sancinin en kötüsünü çektim ben saatlerce ve 18 yaşındaydım kızım maşallah iyi doğdu ama 🤲♥️
Yok bebegım degil ya daha gitmedim belli olunca yazıcam inşallahh😘💙💜💛

Mutsuz kadın

Kayıtlı Üye
rank
Evet ya cidden öyle 🤷🙈

Ayy ağzından bal damlıyor kelebeğim amin inşallah yaş cinsiyeti belli mi ? Sağlıklı olsunlar da 🤲 yazacam tabiki ama bir sancı gelsin önce 😁😁😁

Cinsiyeti belli değil mi ufakligin ♥️

Yok işte korkmuyorum sıkıntı orda hiç korkmuyorum ama doğurmak istiyorum ya sancı gelmiyor diyip duruyorum rüyamda suni sancı veriyorlardı suni sancinin en kötüsünü çektim ben saatlerce ve 18 yaşındaydım kızım maşallah iyi doğdu ama 🤲♥️
Belli 😅ama rüyamda niye doktora sordum hiç bilmiyom😅

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Yok canım kötü düşünmüyorum doguramadim diyip duruyorum ya o yüzden herhalde oldu doğsun diye beklemek çok zormuş gerçekten 😇♥️

Ayy kuşum bilmiyorum ama iyice kafaya taktım sancı gelir diye sabahlara kadar uyumuyorum yani o derece berbat durumdayım cidden doğurmak istiyorum her anne gibi ama bilmiyorum ya niye ben böyle oldum 🙈
İnsalah yakın zamanda gelir ve sağlıkla doğsun tek avazda kurtul canım benim 🥰❤️🤲🏻

Kızlar sanırım kafayı yiyorum ben sabah yattım rüyamda suni sancı veriyorlardı açılmam var ama sancı yoktu. Sonra ne girdi araya bilmiyorum başka hastanedeyim pisti yani pis buralar dedim yatmam ben buraya dedim yattım alttan muayne edip gitti suratsız karı. Başka hastaneye gitmek istiyorum dedim temizlikçi bayan geldi yazık hergun temizliyorum diyordu kızlar normal mi kafaya çok mu takıyorum doğum olayını hep suni verdiler rüyamda bile ya ciddi anlamda iyi değilim 🙄😔 Piskolojim bozuldu sanırım benim sizce napayım nasıl kafamı dagitayim
Çok takıyorsun gülüm aklına takma kıyamam vallahi iyi düşün iyi olsun ❣️

Tüm sayfalar yüklendi.