Sorum var Rüya

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ceroş tarafından oluşturulan Rüya başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 639 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Rüya
Konbuyu başlatan Ceroş
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ^^ ÖzLem 💜 ^^

Zeynep41

Kayıtlı Üye
rank
Ay kızlar rüyada doktor kontrolüne gittim doktor hep kötü şeyler söyledi nasıl uyandım sanki gerçek gibi 36 haftalık oldum hep kötü rüyalar görüyorum bilinç altiyla mi ilgili ya çok korktum 😢😢😢😢 Alllahim bebeğimi sağlıkla sihhatle kucağıma aldığım günü görseydim çok zor. Geçiyor
Kafana taktığın için böyle rüyalar görüyorsun bak azıcık kalmış minnak gelecek inşallah bol dua et birde El-Musavvir çek sağlıkla kucağına almak için bende çekiyorum dualar iyi geliyor insana 🥰

Demetdemet

Kayıtlı Üye
rank
Ay kızlar rüyada doktor kontrolüne gittim doktor hep kötü şeyler söyledi nasıl uyandım sanki gerçek gibi 36 haftalık oldum hep kötü rüyalar görüyorum bilinç altiyla mi ilgili ya çok korktum 😢😢😢😢 Alllahim bebeğimi sağlıkla sihhatle kucağıma aldığım günü görseydim çok zor. Geçiyor
Kıyamam sana hamilelikten dolayı hormonlardan dolayı görüyorsun öyle rüyalar her zaman iyi düşün canım korkutma kendini kötü şeyler düşünme canım

Ceroş

Kayıtlı Üye
rank
Kafana taktığın için böyle rüyalar görüyorsun bak azıcık kalmış minnak gelecek inşallah bol dua et birde El-Musavvir çek sağlıkla kucağına almak için bende çekiyorum dualar iyi geliyor insana 🥰
Amin canım inşallah Allah razı olsun 🙏
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kıyamam sana hamilelikten dolayı hormonlardan dolayı görüyorsun öyle rüyalar her zaman iyi düşün canım korkutma kendini kötü şeyler düşünme canım
İnşallah öyle yaparım Allah razı olsun 🥰

Demetdemet

Kayıtlı Üye
rank
Amin canım inşallah Allah razı olsun 🙏

İnşallah öyle yaparım Allah razı olsun 🥰
Zamanla geçicek bendede oluyor kız hatda ben rüyamda kocamı beni aldatirken görüyorum hahahahah düşün yani hamileyken hormonlardan dolayı böyle rüyalarda görebilirmis insan

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Allah'ın izniyle hiç bir şey olmaz canım dualarımız seninle ve yavrularnla bende olumsuz bir şey yok şükür ama hep kötü rüya görüyorum ya 😢 bilinç altı işte bende bebeğimi kaybetmiştim düşün düşün bilinç altına yerleşiyor

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Aynen kuzum dediğin gibi bilinçaltı olabilir Çok düşünerek uyuyorsun Güzel düşün güzel olsun inşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Bende hep görüyordum son haftalarında ya seni çok iyi anlıyorum ama ben çok düşünür çok kafama takıyordum nasıl yapacam nasıl olacak acabadiye diye sonunda doğurdum 😅😅😂😂

C
Allah'ın izniyle hiç bir şey olmaz canım dualarımız seninle ve yavrularnla bende olumsuz bir şey yok şükür ama hep kötü rüya görüyorum ya 😢 bilinç altı işte bende bebeğimi kaybetmiştim düşün düşün bilinç altına yerleşiyor
Çok haklısın canım

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-04-15
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.