Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet hamiş anneler şafak kaç eski grup tekrar hamile diğerleri de ses versin sayımızı bilelim..Kimin kızı kimin oğlu oluyor bakalım☺İsim olarak ne koyacaksınız? Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Benim bir prensesim daha olacak Allahın izniyle ismi Cemre olacak Şafak 79☺
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah bebişini sağlıkla kucağına al inşallah cemrenin anlamı ateş kor demek peygamber efendimiz cemileyle değiştirmiş diye okumuştum bir yerde erkek işte taktımı takıyor illa olacak diye
Cinsiyet belli değil rüyamda çocuğun ismini Muhammed zeyd koyacağım diyordum nasip olursa Rabbim izin verirse İnşaALLAH erkek olursa Muhammed zeyd kız olursa düşünmedim henüz uygulamaya göre şafak 195
Yaa ne güzel sağlıkla gelsin yakışıklı inşallah sizlere hayırlı evlat olsun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Amin ablacım Allah razı olsun valla abla çok ıstıyosan doğurup sana verebilirim Vera da çok güzel isimmiş☺bizim beyefendi cemre olsun diye ısrar etti.hemen doğmasın diye dua ediyorum valla beş ay kendime gelemedim psikolojim aşırı bozulmuştu nasıl bakıp yeteceğim diye birincide akıllanmadım b*k var gibi çok adammış ailesine düşkünmüş gibi bi çocuk daha oldu dedim git kendini kısırlaştır yanıma da yaklaşma
Maşallah canım çok az kalmış sağlıkla gelsin prensesimiz
Kurban olurum Paşa'ya
Kurban olurum Paşa'ya
Biliyorum canım eşime de dedim baksan çok sofi dindar ne alakası var toprağa düşen yağmur demek değil mi falan dedi zırvaladı internetten bakıp dinen caiz bak dedi ben Alina istiyordum Elisa yla uyumlu diye beğenmedi ecem olsun dedim cemre de diretti her isim bebeğe iyi gelmiyor iki ablam vardı büyüğünün ismi melisaydı vefat etti diğer ablamada Melisa koydular taşıyamadı vefat etti elli kere söyledim annem dedi kız çocuğuna ismini anne koyar ona ne dedi bende boşver dedim
Kurban olurum Paşa'ya
Biliyorum canım eşime de dedim baksan çok sofi dindar ne alakası var toprağa düşen yağmur demek değil mi falan dedi zırvaladı internetten bakıp dinen caiz bak dedi ben Alina istiyordum Elisa yla uyumlu diye beğenmedi ecem olsun dedim cemre de diretti her isim bebeğe iyi gelmiyor iki ablam vardı büyüğünün ismi melisaydı vefat etti diğer ablamada Melisa koydular taşıyamadı vefat etti elli kere söyledim annem dedi kız çocuğuna ismini anne koyar ona ne dedi bende boşver dedim
Elisa sakindi canım böyle değildi bu aşırı hareketli ve artık hareketlerinden sırtım belim ağrıyor o derece
Cemre isminin anlamı ateş ve kor gibi anlamlara gelir. Bu tür isim hoş olmamakla birlikte yasak bir isim değildir. Bu isimde olan bazı sahabelerin varlığı da bilinmektedir. Cemre binti Kuhafe ve Cemre binti Abdullah isimle kadın sahabilerin varlığı bilinmektedir. Kuzu yanlış biliyorsun sanırım evet anlamı o manasa am denize ve toprağa cemre düşmesi anlamınada geliyor . Peygamber efendimizin yasakladığı isimler arasında değil . @Aleyna Yavuz kuzu gönül rahatlığı ile kooyabilirsin
Cinsiyet belli değil rüyamda çocuğun ismini Muhammed zeyd koyacağım diyordum nasip olursa Rabbim izin verirse İnşaALLAH erkek olursa Muhammed zeyd kız olursa düşünmedim henüz uygulamaya göre şafak 195
Maşallah canım Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşallah ben iki hamileliğimde de rüyamda kucağımda erkek bebek gördüm ikisinde de kızım olduğunu öğrendim daha yolun başında sayılırsın keyfini çıkar
Cemre isminin anlamı ateş ve kor gibi anlamlara gelir. Bu tür isim hoş olmamakla birlikte yasak bir isim değildir. Bu isimde olan bazı sahabelerin varlığı da bilinmektedir. Cemre binti Kuhafe ve Cemre binti Abdullah isimle kadın sahabilerin varlığı bilinmektedir. Kuzu yanlış biliyorsun sanırım evet anlamı o manasa am denize ve toprağa cemre düşmesi anlamınada geliyor . Peygamber efendimizin yasakladığı isimler arasında değil . @Aleyna Yavuz kuzu gönül rahatlığı ile kooyabilirsin
Sağol canım teşekkür ederim ama gördüğüm tüm cemreler çok güzeller ama fenalar yani yaramazlar o yüzden isim koyarken elli kere düşünmek lazım bizimki normalde hiç karışmaz bi şeye herşeye tamam der ilk defa bi şeye heves etti diye bende tamam dedim
Sağol canım teşekkür ederim ama gördüğüm tüm cemreler çok güzeller ama fenalar yani yaramazlar o yüzden isim koyarken elli kere düşünmek lazım bizimki normalde hiç karışmaz bi şeye herşeye tamam der ilk defa bi şeye heves etti diye bende tamam dedim