Sorum var Şafak kaç🤍

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aleyna Yavuz tarafından oluşturulan Şafak kaç🤍 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,550 kez görüntülenmiş, 91 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Şafak kaç🤍
Konbuyu başlatan Aleyna Yavuz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan -Fatma-

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Merhaba cnm. Şafak 157 tam olarak belli değil ama nasipse bir kızım olucak adı Fatıma Ecrin olack cnm rabbim seninkinde kucağına almayı nasip etsin inşallah tüm annelerin🤲🎈🤗
İnşallah 30. Haftaya kadar da tam net belli ermez kendini 😂😂 bana çok gülüyorsunuz siz belli değil diye 😂😂

Çağnurrr20

💜 Ecrin Vera'm🐣 💜
rank
Cemre isminin anlamı ateş ve kor gibi anlamlara gelir. Bu tür isim hoş olmamakla birlikte yasak bir isim değildir. Bu isimde olan bazı sahabelerin varlığı da bilinmektedir. Cemre binti Kuhafe ve Cemre binti Abdullah isimle kadın sahabilerin varlığı bilinmektedir. Kuzu yanlış biliyorsun sanırım evet anlamı o manasa am denize ve toprağa cemre düşmesi anlamınada geliyor . Peygamber efendimizin yasakladığı isimler arasında değil . @Aleyna Yavuz kuzu gönül rahatlığı ile kooyabilirsin
Tatlış müsaitsen özele gelirmisin bisey danışıcamm😘😘
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İnşallah 30. Haftaya kadar da tam net belli ermez kendini 😂😂 bana çok gülüyorsunuz siz belli değil diye 😂😂
Hahahhaah Allahim ya😅
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hahahhaah Allahim ya😅

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar