41 gün zaman geçmiyor sanki ☺️ Maşallah canım az kalmış rabbim sağ salim kavuştursun 🤲🏻
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 11 Şubat 2022 #41 Prensannesi' Alıntı: 41 gün zaman geçmiyor sanki Genişletmek için tıkla ... Maşallah canım az kalmış rabbim sağ salim kavuştursun
Prensannesi' Alıntı: 41 gün zaman geçmiyor sanki Genişletmek için tıkla ... Maşallah canım az kalmış rabbim sağ salim kavuştursun
Z Zeynep0147 Kayıtlı Üye Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 42 11 Şubat 2022 #42 Azra nın annesi❣️' Alıntı: 108 bir an önce ikili sayılara geçmek için sabırsızlanıyorum zaman geçiyor şu sıralar Genişletmek için tıkla ... Aaa bizimde 108 günümüz kaldı
Azra nın annesi❣️' Alıntı: 108 bir an önce ikili sayılara geçmek için sabırsızlanıyorum zaman geçiyor şu sıralar Genişletmek için tıkla ... Aaa bizimde 108 günümüz kaldı
E Esrabeyza Kayıtlı Üye Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 345 11 Şubat 2022 #43 Benimde uygulamaya göre 49 günüm kalmış ama hayırlısı bakalım norml doğum belki dahada erken olabilir
Benimde uygulamaya göre 49 günüm kalmış ama hayırlısı bakalım norml doğum belki dahada erken olabilir
Gökçem💕 "minik kızım" Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 2,302 11 Şubat 2022 #44 Kayra'nın annesi' Alıntı: Evet güzel anneler şükür ikili sayılara düştük biz 99 gün kaldı prensime kavuşmama sizin ne kadar kaldı ? Genişletmek için tıkla ... 149
Kayra'nın annesi' Alıntı: Evet güzel anneler şükür ikili sayılara düştük biz 99 gün kaldı prensime kavuşmama sizin ne kadar kaldı ? Genişletmek için tıkla ... 149
H Heyatim Kayıtlı Üye Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 1,535 11 Şubat 2022 #45 Kayra'nın annesi' Alıntı: Evet güzel anneler şükür ikili sayılara düştük biz 99 gün kaldı prensime kavuşmama sizin ne kadar kaldı ? Genişletmek için tıkla ... Allahin izini ile cox wukur 6 gun qaldi tabi uygulamada 39+1 olduk bakalim bizimki ne zaman dogacak
Kayra'nın annesi' Alıntı: Evet güzel anneler şükür ikili sayılara düştük biz 99 gün kaldı prensime kavuşmama sizin ne kadar kaldı ? Genişletmek için tıkla ... Allahin izini ile cox wukur 6 gun qaldi tabi uygulamada 39+1 olduk bakalim bizimki ne zaman dogacak
N Neslihan gayiranal Kayıtlı Üye Katılım 12 Eylül 2021 Mesajlar 173 11 Şubat 2022 #46 Kayra'nın annesi' Alıntı: Evet güzel anneler şükür ikili sayılara düştük biz 99 gün kaldı prensime kavuşmama sizin ne kadar kaldı ? Genişletmek için tıkla ... 74 benim kaldi
Kayra'nın annesi' Alıntı: Evet güzel anneler şükür ikili sayılara düştük biz 99 gün kaldı prensime kavuşmama sizin ne kadar kaldı ? Genişletmek için tıkla ... 74 benim kaldi
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 11 Şubat 2022 #47 Heyatim' Alıntı: Allahin izini ile cox wukur 6 gun qaldi tabi uygulamada 39+1 olduk bakalim bizimki ne zaman dogacak Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı ile gelsin canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 11 Şubat 2022 Neslihan gayiranal' Alıntı: 74 benim kaldi Genişletmek için tıkla ... Maşallah kuzum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 11 Şubat 2022 Esrabeyza' Alıntı: Benimde uygulamaya göre 49 günüm kalmış ama hayırlısı bakalım norml doğum belki dahada erken olabilir Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı ile gelsin canım inşallah
Heyatim' Alıntı: Allahin izini ile cox wukur 6 gun qaldi tabi uygulamada 39+1 olduk bakalim bizimki ne zaman dogacak Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı ile gelsin canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 11 Şubat 2022 Neslihan gayiranal' Alıntı: 74 benim kaldi Genişletmek için tıkla ... Maşallah kuzum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 11 Şubat 2022 Esrabeyza' Alıntı: Benimde uygulamaya göre 49 günüm kalmış ama hayırlısı bakalım norml doğum belki dahada erken olabilir Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı ile gelsin canım inşallah
Sümeyraaa🤍 Kayıtlı Üye Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 1,822 Konum Diyarbakır✌️ 11 Şubat 2022 #48 Helin in annesi' Alıntı: 10 di bı doktora göre bı doktor. a gore 4tu uyuyordum adet sancısı gibi ağrı ile uyandım istemiyorum şuan doğmasını bana dua et ne olur canım zamaninda doğsun 10gun sonra Genişletmek için tıkla ... Senin normal doğum mu olacak cnm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 11 Şubat 2022 Uygulamaya göre 18 gün inşallah zamanında gelir
Helin in annesi' Alıntı: 10 di bı doktora göre bı doktor. a gore 4tu uyuyordum adet sancısı gibi ağrı ile uyandım istemiyorum şuan doğmasını bana dua et ne olur canım zamaninda doğsun 10gun sonra Genişletmek için tıkla ... Senin normal doğum mu olacak cnm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 11 Şubat 2022 Uygulamaya göre 18 gün inşallah zamanında gelir
O Okyanusgülü Kayıtlı Üye Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 1,098 11 Şubat 2022 #49 Kayra'nın annesi' Alıntı: Evet güzel anneler şükür ikili sayılara düştük biz 99 gün kaldı prensime kavuşmama sizin ne kadar kaldı Genişletmek için tıkla ... Kayra'nın annesi' Alıntı: Evet güzel anneler şükür ikili sayılara düştük biz 99 gün kaldı prensime kavuşmama sizin ne kadar kaldı ? Genişletmek için tıkla ... 100 gün zaten okadar hızlı gecdiki zaman sanki hiç bişey anlamadım
Kayra'nın annesi' Alıntı: Evet güzel anneler şükür ikili sayılara düştük biz 99 gün kaldı prensime kavuşmama sizin ne kadar kaldı Genişletmek için tıkla ... Kayra'nın annesi' Alıntı: Evet güzel anneler şükür ikili sayılara düştük biz 99 gün kaldı prensime kavuşmama sizin ne kadar kaldı ? Genişletmek için tıkla ... 100 gün zaten okadar hızlı gecdiki zaman sanki hiç bişey anlamadım
M Muhammed'in Annesi Oğullarım 👬 Mod Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 4,687 11 Şubat 2022 #50 Okyanusgülü' Alıntı: 100 gün zaten okadar hızlı gecdiki zaman sanki hiç bişey anlamadım Genişletmek için tıkla ... Maşaallah canım
Okyanusgülü' Alıntı: 100 gün zaten okadar hızlı gecdiki zaman sanki hiç bişey anlamadım Genişletmek için tıkla ... Maşaallah canım