Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet hayatım aslında başka bir doktora gidiyordum 15subat sabah 8 de dogacakti ben 2222022 istedim başka doktor a gittim iyiki gitmişim harika bı doktor kızlar İstanbul da olanlara tavsiyem Soner pul Beykent üniversitesi hastanesi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Benımde gönlğmden gecen o ama şuan herşey normal oluğu için beklemedeyizrabbim sğlıkla kavuştursun inşallah bebişlerimizeyaz bize doğum hikayeni olur mu
Benımde gönlğmden gecen o ama şuan herşey normal oluğu için beklemedeyizrabbim sğlıkla kavuştursun inşallah bebişlerimizeyaz bize doğum hikayeni olur mu
Bi hafta var arada son bi hafta zaten cok belli olmuyo kimi bi hafta erken kimi gec dogurabiliyo ilki 39 haftalik geldi buda ayni gelirse ayni gun bile dogurabiliriz
Atarsa 68 su son gunler geçse artık bacaklarim belim beni öldürüyor varisler cikti bacaklarim 3 katta oturuyorum merdiven inip çıkmak ölüm gibi bel ağrısı da eklenince oturuo kalkmak bile zor geliyor bütün gün evin içinde bir oraya bir buray yürüyorum otursam rahat deilim kalksam kalkamam allah evlatları mizi sag salim dogurmayi kucağımıza almayı nasıp etsin inşallah
Bi hafta var arada son bi hafta zaten cok belli olmuyo kimi bi hafta erken kimi gec dogurabiliyo ilki 39 haftalik geldi buda ayni gelirse ayni gun bile dogurabiliriz