Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Slm kızlar. 28+3 haftalık olduk. 1 haftadır ayak da fazla kalınca yürüyüş yapınca karnımın sag alt bölgesine sancı giriyor. Adım atamıyorum. Sanki bıçak saplanır gibi. Sizin de oluyor mu neden olabilir
Sağlık ocagında ki doktora sorduydum oda böbreklerle ilgili sıkıntı olabilir dedi hamilelik de sağ böbrek daha cok genıslıyoms bebek de baskı yaptıgı icin sancı olabilir dedi ama cuma gunu kadın dogumcumla randevum var o zamn soracağım bakalım. Gecmıs olsun sizinde mi oyle oluyodu doktor bisey dedi mi tedavi oldunuz mu
Sağlık ocagında ki doktora sorduydum oda böbreklerle ilgili sıkıntı olabilir dedi hamilelik de sağ böbrek daha cok genıslıyoms bebek de baskı yaptıgı icin sancı olabilir dedi ama cuma gunu kadın dogumcumla randevum var o zamn soracağım bakalım. Gecmıs olsun sizinde mi oyle oluyodu doktor bisey dedi mi tedavi oldunuz mu
Evet böbrek genişlemesiyle birlikte safra kesemde taş var serum takildi ağrı için ama fayda etmedi gün geçtikçe iyice ağrıdı bol su içmek tek çaresi sanırsam sizede çok geçmiş olsun
Evet böbrek genişlemesiyle birlikte safra kesemde taş var serum takildi ağrı için ama fayda etmedi gün geçtikçe iyice ağrıdı bol su içmek tek çaresi sanırsam sizede çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim inş Allah size de şifa versin benim agrıdan ziyade sancı giriyor karnımın sağ alt bölgesine yürüyüş yaparken yada kendimi biraz yorduğum da ansızın giriyor sancı inş hayırılısıyla alalım bebişlerimizi kucagımıza