Sorum var Sakinleşemiyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Baharrr tarafından oluşturulan Sakinleşemiyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,608 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sakinleşemiyorum
Konbuyu başlatan Baharrr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll

3 çocuk annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merak ediyorum sizde eşinize sinir oluyormusunuz ben sakinleşemiyorum uzaktayken özlüyorum yakınken sinir oluyorum her şeyine 😞 siz neler yaptınız sakin kalmak için kavga etmemek için...
Bende öyleyim yanımdayken ayar oluyorum uzaktayken de özlüyorum daha doğrusu yanımda olsun istiyorum ama sinir oluyorum gitsin artık işe diye bakıyorum gidincede özlüyorum ama bugün ona karşı duvarlarımı yıkmaya karar verdim yani kızım kayboldu bugün kendi öz kızı değil ama kalp krizi gecircekti hiç iyi durmuyordu dövecem falan diyordu daha bir tane vurmamistir kızıma o buldu kızımı ben kameralardan bakıyordum oda parkları geziyordu sonra ceza yerine aldı onu pikniğe falan götürdü buda biraz beni mutlu etti buldum diye aradığında bana diyorki sakın kızma çok mutlu şuan ben konusuyorum birlikte konuşuruz hallederiz dedi bazen iyi şeyleri görmek gerekiyor ne yapıp kızdırıyor seni bilmiyorum ama hamileysen hormanlardan çok oluyor ne yazıkki

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Bende öyleyim yanımdayken ayar oluyorum uzaktayken de özlüyorum daha doğrusu yanımda olsun istiyorum ama sinir oluyorum gitsin artık işe diye bakıyorum gidincede özlüyorum ama bugün ona karşı duvarlarımı yıkmaya karar verdim yani kızım kayboldu bugün kendi öz kızı değil ama kalp krizi gecircekti hiç iyi durmuyordu dövecem falan diyordu daha bir tane vurmamistir kızıma o buldu kızımı ben kameralardan bakıyordum oda parkları geziyordu sonra ceza yerine aldı onu pikniğe falan götürdü buda biraz beni mutlu etti buldum diye aradığında bana diyorki sakın kızma çok mutlu şuan ben konusuyorum birlikte konuşuruz hallederiz dedi bazen iyi şeyleri görmek gerekiyor ne yapıp kızdırıyor seni bilmiyorum ama hamileysen hormanlardan çok oluyor ne yazıkki
Zaten normalde böyle değilim hamileyken böyle oluyorum ama hep ona sesim yükseliyor sonrada çok üzülüyorum aslında hiç bir şey yapmıyorr her hareketi beni sinir ediyor sebepsiz yere 😣
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bol bol dua et sabır çek 😁
En çok onu yapıyorum 😁

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum siz Baristiniz mi eşinizle bı ara sanki ayrıldık diye yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam

merveofs

Kayıtlı Üye
rank
Canım sabırdan başka bir şey gelmiyor elden galiba ya. Bazen yaşam enerjimi aldığını hissediyorum ki zaten eskisi gibi hayat sevincim yok. Artık hiçbir şey yapmıyorum açıkçası. Susup kenara çekilmiş durumdayım tartışma çıkmasın da kendi huzurum daha da kaçmasın diye...

3 çocuk annesi

Kayıtlı Üye
rank
Zaten normalde böyle değilim hamileyken böyle oluyorum ama hep ona sesim yükseliyor sonrada çok üzülüyorum aslında hiç bir şey yapmıyorr her hareketi beni sinir ediyor sebepsiz yere 😣

En çok onu yapıyorum 😁
Ne yazikki hormanlar bizi mahf ediyor 😔

Kuzum siz Baristiniz mi eşinizle bı ara sanki ayrıldık diye yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam
Evet geri barıştım bir şans daha vermek istedim 🙄Ama hala içimde korkular varv

Ayyyy cnm ne guzel masallah nazar degmesin oyle insanlar cok zor bulunuyor 🤲💕💗🤩
Kan bağına gerek yok gerçekten 🤲

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Ne yazikki hormanlar bizi mahf ediyor 😔

Kan bağına gerek yok gerçekten 🤲
Eski eşine geri döndü diye yazmıştın umarım kuzum yine aynı hatayı yapmaz rabbim her konuda yanında olsun🤲🏻

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Canım sabırdan başka bir şey gelmiyor elden galiba ya. Bazen yaşam enerjimi aldığını hissediyorum ki zaten eskisi gibi hayat sevincim yok. Artık hiçbir şey yapmıyorum açıkçası. Susup kenara çekilmiş durumdayım tartışma çıkmasın da kendi huzurum daha da kaçmasın diye...
Aynen canım doğuma kadar sabır lazım😊

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar