Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ay evet muhteşem gidiyor ben zaten 1 ay öncesinden başladım aralıklı oruç tutuyordum 16 saat sahurda haşlanmış yumurta da yedim açlık hissi zaten yok aylardır oruç ayının gelemsini bekliyorum çok şükür geldi
Amin canım hepimizin kini inşallah
Kaç kilosun hülya ben 85
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-04-15
Gebeliğinizin 36. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık marul büyüklüğünde.
Bebeğin vücudundaki tüylerin çoğu dökülür ve cilt verniks kazosa ile kaplanır.
Bu hafta sonunda bebeğimiz miadına gelmiş olup doğum her an olabilir. doğumdan
önceki 1-2 hafta hafifleme dediğimiz uterusun tepe noktasının aşağıya inmesi olabilir. bu inme nefes almanızda rahatlama sağlarken aşağıya olan baskı nedeniyle yürümenizi zorlaştırabilir. braxton hick kasılmaları gittikçe daha sık ve daha kuvvetli olmaya başlar. Bebeğinizin boyu yaklaşık 46 cm ağırlıgı 2700 gr
önceki 1-2 hafta hafifleme dediğimiz uterusun tepe noktasının aşağıya inmesi olabilir. bu inme nefes almanızda rahatlama sağlarken aşağıya olan baskı nedeniyle yürümenizi zorlaştırabilir. braxton hick kasılmaları gittikçe daha sık ve daha kuvvetli olmaya başlar. Bebeğinizin boyu yaklaşık 46 cm ağırlıgı 2700 gr
Kızlar deprem oldu sahur saati saat 3.11 de 4.7 de diyorlar 4.1 de sallandık baya ben uyuyordum uykumdan uyandım yatak avize oda sallanıyordu doğa geldi biyerlere çıktı sallıyor ediyor sandım o derece çok korktuk hamd olsun bişey olmadı rabbim beterinden muhafaza etsin korusun inşaAllah Allahım birdaha göstermesin yaşatmasın şu depremleri afetleri kurban olduğum rabbim