Sancı nasıl oluyor tam olarak?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Minik Anne tarafından oluşturulan Sancı nasıl oluyor tam olarak? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,612 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sancı nasıl oluyor tam olarak?
Konbuyu başlatan Minik Anne
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sabriye

Derya izm

Kayıtlı Üye
rank
Şunuda sormak istiyorum, doğum yaklaştıkça ishal mi olunuyor, ishal doğum belirtisi mi?
😄 Bende İnternette hep öyle okuyorum ishal olunuyormuş öyle yazıyordu.Bende çok merak ediyorum belirtiler neler acaba? Bide İnternette dogum yaklaştıgı zaman idrara çıkma az oluyormuş öyle okudum ama ablam da hayır daha sık çıktım ben diyor. Aklımda deli sorular 😄🤦‍♀️

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Bu bilgiyi videolardan ve yazılardan öğrendim ama benim bahsettiğim şey, yani karın komple mi ağrıyor bir kısmı mı ağrıyor, yada gaz sıkışması gibi mi, bu sancılar nasıl hissettiriyor?
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kafamda biraz daha bir şeyler canlandı teşekkür ederim.

Açılma sancısı regl sancısına benzer böyle sanki sökülecekmişsin de sökülememişsin gibi hafif hafif başlar ama doğum başladığındaki sancı belden başlayıp karının alt kısmına doğru devam eder. 1 dk yakın sürer sonra şiddeti azalır ritmiktir belirli dakika aralıklarla yükselir alçalır sancının geliş süresi yavaş yavaş azalır ve sıklaşır

Esra Çınarrrr

Kayıtlı Üye
rank
Kişiye ve bebeğe göre değişiyor bence İlk gebeligimde yalancı sancı kasilmam vs. Olmadı belimde hafif ağrı vardı yatınca geçer diye yattım gece suyum geldi hafif adet olacakmisim gibi ufaktan belden kasiklara vuran ağrım oldu zaman geçtikçe ağrı sıklaştı şiddetlendi 12 saat sonra doğumum gerçekleşti

Sabriye

Kayıtlı Üye
rank
Allah razı olsun, o kadar iyi anladım ki, ilk defa bu kadar açıklayıcı oldu. Allah evlatlarını sağlıkla, sevgiyle, bereketle yetiştirebilmeni nasip eylesin🤲🤗
Amin canım çok teşekkür ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

Şunuda sormak istiyorum, doğum yaklaştıkça ishal mi olunuyor, ishal doğum belirtisi mi?
Doğum yaklaşınca evet ishal oldum ama bu bir belirtimidir bilemem bir kaç hafta sürmüştü ayıptır söylemesi

Doğum yaklaşınca evet ishal oldum ama bu bir belirtimidir bilemem bir kaç hafta sürmüştü ayıptır söylemesi

Ne güzel anlatmışsın canım :) 34 haftalıkken belimde agrı vardı adet zamanında okur ya öyle Bi agrıydı kasıgımda da yumurtalıklarımda adet sancısı gibi çok hafif agrı vardı wc ye gittim Bi baktım kanamam gelmiş. Açılma yok demişti doktor karnında sertleşme oldu mu demişti kaya gibiydi. Açılma yokmuş nts de sancı da çıkmadı. Hastahaneye yatış verip igneyle gelmesin bebiş diye tutmuşlardı. Demek ki dogumum o şekilde başlıcak. Benimde ilk gebeligim 36 haftalık olduk bende çok merak ediyordum nasıl olucak diye. İnşallah ayırt edebilirim yalancı sancıyla gerçek sancıyı 😄
Evet canım ben 40 haftaya yaklaşmıştım ama kendini dinleyince çok iyi ayırt edebiliyosun

Ne güzel anlatmışsın canım :) 34 haftalıkken belimde agrı vardı adet zamanında okur ya öyle Bi agrıydı kasıgımda da yumurtalıklarımda adet sancısı gibi çok hafif agrı vardı wc ye gittim Bi baktım kanamam gelmiş. Açılma yok demişti doktor karnında sertleşme oldu mu demişti kaya gibiydi. Açılma yokmuş nts de sancı da çıkmadı. Hastahaneye yatış verip igneyle gelmesin bebiş diye tutmuşlardı. Demek ki dogumum o şekilde başlıcak. Benimde ilk gebeligim 36 haftalık olduk bende çok merak ediyordum nasıl olucak diye. İnşallah ayırt edebilirim yalancı sancıyla gerçek sancıyı 😄
Evet canım ben 40 haftaya yaklaşmıştım ama kendini dinleyince çok iyi ayırt edebiliyosun
Ağzına sağlık ne güzel anlatmışsın canım 😘
Yaa yaşayınca kaptırdım kendimi detaylandırdım ☺️

Tüm sayfalar yüklendi.