Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Canım çay boş. Emin ol eşinle ilişkiye gir korkma en geç 2 güne doğum yaparsın benim yengem de öyleydi doktor dedi ona yaptı 2 en fazla 3. Günü doğum yaptı belki sen daha erken yaparsın
Canım çay boş. Emin ol eşinle ilişkiye gir korkma en geç 2 güne doğum yaparsın benim yengem de öyleydi doktor dedi ona yaptı 2 en fazla 3. Günü doğum yaptı belki sen daha erken yaparsın
Kakule kaynatip ve sonra onu suz iç bide hurma ye merdivane in çik gor bak nasil sancin oluyor bende denedim sancim oluyor ama sonra kayboluyor belki sende oyle olmaz
Kakule kaynatip ve sonra onu suz iç bide hurma ye merdivane in çik gor bak nasil sancin oluyor bende denedim sancim oluyor ama sonra kayboluyor belki sende oyle olmaz
Bu çay da oyle bişi tarcın zencefil karanfil falan, sancım şu an var Bi deniyorum salıya kadar ondan sonra başka Bi çare olan masaj yagı falan, kuzu burada gerekmedikçe sezeryan yapmazlar yani zorr