Sancı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Duygu sivas tarafından oluşturulan Sancı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,118 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Sancı
Konbuyu başlatan Duygu sivas
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Husnıyeeee

Duygu sivas

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 32 haftalik gebeyim doğum ağrısı rahmime ağrı gelip gidiyor sol taraf kasigim devamlı ağrıyor benim gibi olan var mı ayağa kalkınca kramp giriyor ağrım oluyor hep oturup yada yatıyorum 3 gebeligim

Tomris geliyo

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 32 haftalik gebeyim doğum ağrısı rahmime ağrı gelip gidiyor sol taraf kasigim devamlı ağrıyor benim gibi olan var mı ayağa kalkınca kramp giriyor ağrım oluyor hep oturup yada yatıyorum 3 gebeligim
Bende 31 haftalık olacam canım uzanırken kalkınca banada kramp giriyo ama sancı yok doktora bı git istersen benimde 3 gebeliğim bebiş acele ediyorsa gelmekte müdahale ederler en azından devam ederse sancin git doktora ciğerim

Sevgi123

Kayıtlı Üye
rank
29 haftadan beri sancıyla gidip geliyorum ilaç kullanıyorum 36+1 oldum bence bi dokta git canım ağrılarım halen geçmiyor

Rüyaa

Kayıtlı Üye
rank
Benimde ucuncu gebelik tı aynılarını yasıyodum. Bir hafta önce dogum yaptım darısı başına saglıkla al kucağına canim

Neslihaççk

Kayıtlı Üye
rank
Bendede 31 den doğuma kadar sanci vücut ağrım geçmemişti artık normal böyle şeyler doğum yaklaşıyo nede olsa benimde 3.doğumumdu

Duygu sivas

Kayıtlı Üye
rank
Benimde ucuncu gebelik tı aynılarını yasıyodum. Bir hafta önce dogum yaptım darısı başına saglıkla al kucağına canim
Çok teşekkür ederim Analı babalı olsun maşallah gününde mi doğdu ağrım olunca erken gelecek saniyorum bnmde erkek bir kızım var bir oğlum buda oglan

Tüm sayfalar yüklendi.