Sancı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Doğum Hikayeleri kategorisinde İpek'in annesi tarafından oluşturulan Sancı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,783 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Doğum Hikayeleri
Konu Başlığı Sancı
Konbuyu başlatan İpek'in annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar son iki hafta kaldı doğuma karnıma ağrılar girip çıkıyor sırtım ağrıyor sizce kaç güne tahmini doğum yaparım 🌹 dua edin kızlar 🤲🤲🤲🌹🌹
Dualrimiz seninle güzelim.. sancıların 10 dakikada bı tekrarlarsa o zaman doktora görün. Şuan doğumun yakın diye bu sancıları yaşaman normal sağlıkla gelsin bebeğin cnm 🥰😍🤲🏻

Hilal❤️hasan

Kayıtlı Üye
rank
Valla kuzum şükür 34 de kadar geldik bu akşam hafif hafif sancılar var neyin nesi anlamış değilim 🤦🏻‍♀️ gitmiyor yürüyorum gitmiyor uzanıyorum gitmiyor inşallah acile gidecek kadar olmaz ama şükür iyiyiz. Beyfendinin keyfi yerinde benim keyfimi bozuyor sadece 😂😂
Benimde erken doğum riskim var 33 haftalıkken kanamam oldu sancı vardı acile gittim 3 santim açılma vardı yatış verdiler ciğer geliştirici iğne vurdular 4 gün kaldım hastanede çıktım Allah'a şükür şimdi iyiyiz 35 haftalık olduk

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Benimde erken doğum riskim var 33 haftalıkken kanamam oldu sancı vardı acile gittim 3 santim açılma vardı yatış verdiler ciğer geliştirici iğne vurdular 4 gün kaldım hastanede çıktım Allah'a şükür şimdi iyiyiz 35 haftalık olduk
Şükür kuzum rabbim cümlemize sağ salim vaktinde hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah 🤲🏻❤️. Bende 27 haftalık iken kanama ve sancı ile gitmiştim 1 cm açılma vardı 3 saat ara ile 2 ciğer gelistiri ve sabaha kadar ilaç tedavsii gördüm ondan sonra 2 hafta normal kanama oldu şükür o zamandan bu zamana gelebildik🤲🏻

Hilal❤️hasan

Kayıtlı Üye
rank
Şükür kuzum rabbim cümlemize sağ salim vaktinde hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah 🤲🏻❤️. Bende 27 haftalık iken kanama ve sancı ile gitmiştim 1 cm açılma vardı 3 saat ara ile 2 ciğer gelistiri ve sabaha kadar ilaç tedavsii gördüm ondan sonra 2 hafta normal kanama oldu şükür o zamandan bu zamana gelebildik🤲🏻

Aynen canım çok şükür 😊

İpek'in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Amin amin canım çok sağol 😘🤲
Dualrimiz seninle güzelim.. sancıların 10 dakikada bı tekrarlarsa o zaman doktora görün. Şuan doğumun yakın diye bu sancıları yaşaman normal sağlıkla gelsin bebeğin cnm 🥰😍🤲🏻
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bebeğinin cinsiyeti ne kuzum aramızda 1 hafta var seninle
Kız benim bebeğim canım 🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar