Rabbim hayırlı bir şekilde sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzum 🙏🏻
Mervercan 👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,415 Konum Siirt 1 Temmuz 2022 #11 Rabbim hayırlı bir şekilde sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzum
F Fadime gg Kayıtlı Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 115 1 Temmuz 2022 #12 Mervercan' Alıntı: Rabbim hayırlı bir şekilde sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzum Genişletmek için tıkla ... Amin ins canım ama hala sancım var doguramadim çok canım yaniyo
Mervercan' Alıntı: Rabbim hayırlı bir şekilde sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzum Genişletmek için tıkla ... Amin ins canım ama hala sancım var doguramadim çok canım yaniyo
Mervercan 👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,415 Konum Siirt 1 Temmuz 2022 #13 Fadime gg' Alıntı: Amin ins canım ama hala sancım var doguramadim çok canım yaniyo Genişletmek için tıkla ... Açılma yokmu kuzum
Fadime gg' Alıntı: Amin ins canım ama hala sancım var doguramadim çok canım yaniyo Genişletmek için tıkla ... Açılma yokmu kuzum