Sorum var Sanki adet olacakmışım gibi sancım başladı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ebuşşş tarafından oluşturulan Sanki adet olacakmışım gibi sancım başladı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,879 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sanki adet olacakmışım gibi sancım başladı
Konbuyu başlatan Ebuşşş
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beren’in Annesi 🧚♀️

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
37+1 günlük oldum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Teşekkür ederim canım benim 37+1 günlük oldum
Kuzum normal o.zaman bebek baya büyümüş bazı anneler son haftalarda bu durumu yaşayabiliyor rabbim kısa zamanda bebeğini kucağına almayı nasip eylesin dünyaya getiren kadar eziyet çekiyoruz malesef 🤦

3 çocuk annesi

Kayıtlı Üye
rank
Aralıklarla sancı giriyor başım dönüyor migdem bulanıyor bi halsizlik başladı bende aranızda benim gibi olan var mı 🤔
Hadi ya biraz üst üste gelmiş canım biraz yat dinlen devam ederse bı acile gozukmeni tavsiye ederim. Açılma olunca bazı kadınlarda mide bulantısı çok oluyor bende de öyle oldu sonra kuvvetli bir sancı durulmayan bir sanciydi doğum yaptım sabahına

Ebuşşş

Kayıtlı Üye
rank
Hadi ya biraz üst üste gelmiş canım biraz yat dinlen devam ederse bı acile gozukmeni tavsiye ederim. Açılma olunca bazı kadınlarda mide bulantısı çok oluyor bende de öyle oldu sonra kuvvetli bir sancı durulmayan bir sanciydi doğum yaptım sabahına
6. Ayından beridir sancı çekiyorum erken doğum riskim vardı 1 haftadır rahattım ama bugün yine başladı eğer sancım geçmez ise doktora gideceğim teşekkür ederim 🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar