Sorum var Sanki adet olacakmışım gibi sancım başladı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ebuşşş tarafından oluşturulan Sanki adet olacakmışım gibi sancım başladı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,878 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sanki adet olacakmışım gibi sancım başladı
Konbuyu başlatan Ebuşşş
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beren’in Annesi 🧚♀️

CerenEla

Kayıtlı Üye
rank
Aralıklarla sancı giriyor başım dönüyor migdem bulanıyor bi halsizlik başladı bende aranızda benim gibi olan var

Aralıklarla sancı giriyor başım dönüyor migdem bulanıyor bi halsizlik başladı bende aranızda benim gibi olan var mı 🤔
Ne kadar aralıklarla oluyor buna bakman lazim. Sık sık ise dinlenince geçmiyorsa , uyutmayacak gibiyse gerçek sancilardir. Bende 37+1 im bende de halsizlik , mide yanması oluyor ama dinlenince geçiyor.

Ebuşşş

Kayıtlı Üye
rank
Ne kadar aralıklarla oluyor buna bakman lazim. Sık sık ise dinlenince geçmiyorsa , uyutmayacak gibiyse gerçek sancilardir. Bende 37+1 im bende de halsizlik , mide yanması oluyor ama dinlenince geçiyor.
11' de bir başladı sabahın 6'sına kadar devam etti çok şükür şuan iyiyim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Normal artık canım 37 haftalıksın son haftalara kadar daha da çoğalacak ama rahatlayacaksın sonra merak etme 🤲🏻
İnşallah kuzum 😇🥰

Ebuşşş

Kayıtlı Üye
rank
Gecmis

Olsun kuzum
Teşekkür ederim canım benim 😘

Şimdi doktordan geldim nst de sancım çıktı normal kontrol günüm ayın 14'üneydi doktorum yarına çekti herşey yarın belli olacak hayırlısı olsun sağlıklı olsun da 🙏

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Teşekkür ederim canım benim 😘

Şimdi doktordan geldim nst de sancım çıktı normal kontrol günüm ayın 14'üneydi doktorum yarına çekti herşey yarın belli olacak hayırlısı olsun sağlıklı olsun da 🙏
Hadi hayırlısı olsun kuzum hayırlı haberlerle gel inslalah 🤲🏻. Bakalım yakışıklı prens gelecek mi 🤭🤭

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar