Görürsün görürsün herşey gönlünce olsun inşallah canım ❤️ Allah Razı Olsun kuzum 🤲🤲🤲☺️❤️
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 22 Ocak 2023 #31 ÖzLemce33' Alıntı: Görürsün görürsün herşey gönlünce olsun inşallah canım Genişletmek için tıkla ... Allah Razı Olsun kuzum
ÖzLemce33' Alıntı: Görürsün görürsün herşey gönlünce olsun inşallah canım Genişletmek için tıkla ... Allah Razı Olsun kuzum
A AnnesininNefesi Kayıtlı Üye Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 39 22 Ocak 2023 #32 Baharrr' Alıntı: Ben ilaç kullandığım zaman hep gecikir ister antibiyotik olsun ister ağrı kesici sende kullandıysan belki sendede öyle olmuştur Genişletmek için tıkla ... Evet influenza oldum hastwnede kaldım bu ay serum ağrı kesici kullandım hep
Baharrr' Alıntı: Ben ilaç kullandığım zaman hep gecikir ister antibiyotik olsun ister ağrı kesici sende kullandıysan belki sendede öyle olmuştur Genişletmek için tıkla ... Evet influenza oldum hastwnede kaldım bu ay serum ağrı kesici kullandım hep
Sinem&masal Kayıtlı Üye Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 961 22 Ocak 2023 #33 AnnesininNefesi' Alıntı: Güzel anneler. Regl günüm 8 gün geçti teste kanda birşey çıkmıyor ama ilk defa bu kadar uzun süre hasta olmadım. Hiç başına gelen var mı Genişletmek için tıkla ... Düzensiz adet veya mevsimsel değişiklik veya streste etkiliyo
AnnesininNefesi' Alıntı: Güzel anneler. Regl günüm 8 gün geçti teste kanda birşey çıkmıyor ama ilk defa bu kadar uzun süre hasta olmadım. Hiç başına gelen var mı Genişletmek için tıkla ... Düzensiz adet veya mevsimsel değişiklik veya streste etkiliyo
Baharrr Kayıtlı Üye Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 5,590 Konum Malatya 22 Ocak 2023 #34 AnnesininNefesi' Alıntı: Evet influenza oldum hastwnede kaldım bu ay serum ağrı kesici kullandım hep Genişletmek için tıkla ... İşte ilaçlardan serumdan dolayı olabilir
AnnesininNefesi' Alıntı: Evet influenza oldum hastwnede kaldım bu ay serum ağrı kesici kullandım hep Genişletmek için tıkla ... İşte ilaçlardan serumdan dolayı olabilir