Sorum var SAT ve ultrason sonucu neden aynı çıkmaz?

• Konbuyu başlatan Tecrübesiz
  • Toplam 9 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Tecrübesiz tarafından oluşturulan SAT ve ultrason sonucu neden aynı çıkmaz? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 849 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı SAT ve ultrason sonucu neden aynı çıkmaz?
Konbuyu başlatan Tecrübesiz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Alykyk

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Arkadaşlar bugün hastaneye gittim ilk adet günü(SAT) hesaplanınca 32 haftalık oluyorum. Ama ultrason da bakılınca 30 haftalık çıktım. Bu durumu yaşayan var mı? Neden böyle oldu
Normalde 2 hafta ileri yada geri olmadı sılıntı değil canım . Doktorun ne dedş bu konu ile ilgili

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar bugün hastaneye gittim ilk adet günü(SAT) hesaplanınca 32 haftalık oluyorum. Ama ultrason da bakılınca 30 haftalık çıktım. Bu durumu yaşayan var mı? Neden böyle oldu
Canım benimde başdan beri 1hafda geride cıkıyor doktor 2hafda ileri geri olması normal diyor

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kuzum doktorlar bebeğin ultrasondaki gelişimine göre söylüyorlar ondan öyle sen sata göre hesapla

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Doktor bişey demedi ben tedirgin oldum ikisi uyumsuz deyince sizlere danışmak istedim
Korkma canım normal 2 hafta dan fazla olması sıkıntı . Sen içini rahat tut canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻

Sarıcivciv41

Kayıtlı Üye
rank
Zaten adete göre hesaplamalar tutmaz doktorlar tıp olarak ymrtlama gününü bilmediği için adete göre hsaplar. Adetlyken hamile kalamadğmz için belli süre snra ymrtlama oldğu için öyle görünüyor muhtemelen ultrasonda ne çıkıyosa ona bakın o doğru çıkacaktır.

Tüm sayfalar yüklendi.