Sehir hastanesi cinsiyet

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Serifeee tarafından oluşturulan Sehir hastanesi cinsiyet başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,931 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sehir hastanesi cinsiyet
Konbuyu başlatan Serifeee
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Serifeee

Serifeee

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 18 haftalık gebeyim ama hala cinsiyeti ogrenemedim ankara şehir hastanesi söylüyor mu ayrıntılı yada normal ultrason da

Koparan

Kayıtlı Üye
rank
Evet söylüyorlar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sorun muhakkak ayrıntılıda sormadan söylemişti doktor

Elmas🌼timur

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 18 haftalık gebeyim ama hala cinsiyeti ogrenemedim ankara şehir hastanesi söylüyor mu ayrıntılı yada normal ultrason da
Bende oraya gidiyorum söylemiyorlar söylesede ağzının ucuyla kıza yada erkeğe benzettim diyorlar zaten hep asistanlar muayane ediyor. Ben özelde öğrendim ayrintiliyida orda girdim onda bile emin olamadilar anca benzettim Allah benzettim. Birçok kez özele gidip emin oldum artık.

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bende oraya gidiyorum söylemiyorlar söylesede ağzının ucuyla kıza yada erkeğe benzettim diyorlar zaten hep asistanlar muayane ediyor. Ben özelde öğrendim ayrintiliyida orda girdim onda bile emin olamadilar anca benzettim Allah benzettim. Birçok kez özele gidip emin oldum artık.
Hangsijne gittin ki canım benim yengem 2 gebeliginde de Mamak şehir Hastanesi'ne gitti her gitmesinde doktorlar söyledi cinsiyeti.

Tüm sayfalar yüklendi.