Sorum var Şeker testi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nefes tarafından oluşturulan Şeker testi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 183 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Şeker testi
Konbuyu başlatan Nefes
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Tubiss00

Nefes

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba hamişler ve anneler ilk gebeliğim ve yarın şeker testi yapılacak aç gel dedi doktorum nasıl yapıldığına hiç bir fikrim yok yaptıranlar var mı kan mı alınıyor nasıl oluyor

Tubiss00

Kayıtlı Üye
rank
Güzelim merhaba ben 26 haftada yaptırdım aç gideceksin açken öncelikle kanını alacaklar daha sonra sana şekerli bir şey içirecekler 75 ml ilk benimki limonlu soda nın gazsız haliydi on beş dakika içinde bitir dediler hemşireler . Sonra tekrar o sıvıyı içtikten bir saat sonra ve iki saat sonra kan alacaklar kanda ki şeker yükselişine bakılacak belli aralıkları geçmezse şekerin yok

Nefes

Kayıtlı Üye
rank
Güzelim merhaba ben 26 haftada yaptırdım aç gideceksin açken öncelikle kanını alacaklar daha sonra sana şekerli bir şey içirecekler 75 ml ilk benimki limonlu soda nın gazsız haliydi on beş dakika içinde bitir dediler hemşireler . Sonra tekrar o sıvıyı içtikten bir saat sonra ve iki saat sonra kan alacaklar kanda ki şeker yükselişine bakılacak belli aralıkları geçmezse şekerin yok
Teşekkür ederim cevabın için canım bende 24+4 oldum doktorum aç gel yarın yapalım dedi ama ilk gebeliğim olduğu için hiç bir fikrim yoktu
Peki sen kaç haftalık oldun 🤰☺️

Tubiss00

Kayıtlı Üye
rank
Teşekkür ederim cevabın için canım bende 24+4 oldum doktorum aç gel yarın yapalım dedi ama ilk gebeliğim olduğu için hiç bir fikrim yoktu
Canım benim bildiğim 26-28 hafta aralıklarında yapılıyor neden erken istemiş doktor onu anlamadım . 34+3 oldum canım ben

Tubiss00

Kayıtlı Üye
rank
Canım şeker yüklemesi için insanlar başkalarını çok korkutuyor bende başlarda çok korkuyordum ama korkulacak bir şey yokmuş ayılıp bayılmalar felan var diyordular korkuyorum bende
Bilmiyorum ben Almanyadayım ama doktorum Türk sana az kalmış canım sağlıkla kucağına al inşallah ☺️
evet canım 6 hafta felan kaldı sonuna kadar giderse ama korkular başladı bende şimdiden geceleri uyuyamıyorum

Tüm sayfalar yüklendi.