Şeker yüklemesi yapılmalı mı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Elisa36 tarafından oluşturulan Şeker yüklemesi yapılmalı mı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,414 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Şeker yüklemesi yapılmalı mı
Konbuyu başlatan Elisa36
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Esra gümüş

Elisa36

Kayıtlı Üye
rank
Gebelik şekeri yaptıran varmı zararlı diyolar çok korkuttular bni yarın şeker testi yaptricam korkuyorum sizce yaptrmali miyim☹️

Ebru Ulus

Kayıtlı Üye
rank
Gebelik şekeri yaptıran varmı zararlı diyolar çok korkuttular bni yarın şeker testi yaptricam korkuyorum sizce yaptrmali miyim☹️
Bu olay benim psikoloji mi çok bozdu çok sinir ediyor beni şeker yükleme yi görünce duyunca canım sıkılıyor ben ikinciye hamileyim şu anda ikisinde de yaptirmadim birinci de gebelik şekeri çıktı diyet uygulandı bunda çok şükür bişey yok gayet sağlıklı bir ay önce hastaneye gittim çocuk iki hafta önden gidiyormuş salak doktor ne haddineyse hemen şekere bağladı olayı neden yükleme yaptırmadın diye bir havalar bir sinirler bende hemogram verdim değerler gayet normal çıktı kendisi rezil oldu çocuğun kendi kilosuymus çok şükür gayet saglikliymis yarın öğlen kontrol var bakalım ne diycek 34 haftalık olduk hayırlısı kusura bakma çok uzattım sinir oluyorum şeker yükleme olayına sen hangisi bebeğin ve senin için sağlıklı olacaksa ve ailenizde şeker hastası filan varsa ona göre karar verilip yaptırılıyor Muş galiba ben böyle duymuştum sonra çocukta veya sende şeker varsa çıkıyormuş tekrar kusura bakma bayağı uzun oldu 🤗🤗🤗😘😘😘

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Yaptır bence canım bi zararı yok şekerli su içip kan veriyorsun ilaç vs değil içilen zararı olsun, ben üçünde de yaptırdım bi zararını da görmedim

Elisa36

Kayıtlı Üye
rank
Bu olay benim psikoloji mi çok bozdu çok sinir ediyor beni şeker yükleme yi görünce duyunca canım sıkılıyor ben ikinciye hamileyim şu anda ikisinde de yaptirmadim birinci de gebelik şekeri çıktı diyet uygulandı bunda çok şükür bişey yok gayet sağlıklı bir ay önce hastaneye gittim çocuk iki hafta önden gidiyormuş salak doktor ne haddineyse hemen şekere bağladı olayı neden yükleme yaptırmadın diye bir havalar bir sinirler bende hemogram verdim değerler gayet normal çıktı kendisi rezil oldu çocuğun kendi kilosuymus çok şükür gayet saglikliymis yarın öğlen kontrol var bakalım ne diycek 34 haftalık olduk hayırlısı kusura bakma çok uzattım sinir oluyorum şeker yükleme olayına sen hangisi bebeğin ve senin için sağlıklı olacaksa ve ailenizde şeker hastası filan varsa ona göre karar verilip yaptırılıyor Muş galiba ben böyle duymuştum sonra çocukta veya sende şeker varsa çıkıyormuş tekrar kusura bakma bayağı uzun oldu 🤗🤗🤗😘😘😘
Yok cnm estağfurullah çok sağol cevabın için🌹🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yaptır bence canım bi zararı yok şekerli su içip kan veriyorsun ilaç vs değil içilen zararı olsun, ben üçünde de yaptırdım bi zararını da görmedim
Yarin aç karnına gel dedi gidip yaptrcam herşey Yolunda ultrason da Dr önceden bebeğini kaybettiğin için yatr dedi ne olur ne olmaZ diye cnm

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Yarin aç karnına gel dedi gidip yaptrcam herşey Yolunda ultrason da Dr önceden bebeğini kaybettiğin için yatr dedi ne olur ne olmaZ diye cnm
Kontrol amaçlı yapılıyor sadece canım var mı yok mu diye varsa ona göre bi yol izlemek için

Selin.33

Kayıtlı Üye
rank
Şeker yükleme testine aç mı gidiliyor tok mu birde ben sabah saatlerinde randevu bulamadımöğleden n sonraya aldım bilginiz var mı

Bizim ailede şeker var bende kilolu olarak hamile kaldım çok şükür gebelik şekeri yok ama gebelikten önce şeker değeri hep sınırda çıkardı şimdi bende korkuyorum şeker çıkacak diye yaptırmak istemiyordum ama doktorlar bunu önemsiyor ilerde arıza çıkarabilirler gibime geliyor şeker yüklemesi yaptıranlat sabah yada öğleden sonra gitmek fark eder mi aç mı gidiliyor tok mu bilgi verebilir misiniz ben saat 14.00 a randevu aldım

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
Canım benim ailemde şekerde hastası var o yüzden riske atmadım yükleme yaptırdım zaten yükleme denilen şey içtiğin bi kutu kola ile aynı glikoz içiyorsun zaten bir iki tane baklava yediğin zamanda şeker yüklemiş oluyorsun yani bunu senin ani şekere vücudunun İnsülin direncin ölçülüyor gebelikte şeker olması iyi olmadığı için yani diyet li bi gebelik geçirmen gerekiyorsa diye. Yaptırmayan biri vardı ondanda ölü doğum sezeryan olma ihtimali yok sakat doğum falan kabul ediyorum diye bi kağıt imzalattılar önceden şeker yüklemesi mi vardı bütün herkes bu kağıtta yazanlar gibimi doğdu hayır. Sadece eskiden tıp bu kadar ileri değildi bilinmiyordu şimdi ilerledi böyle bişey varlığı çıktı yani gereklimi aile yapına göre karar ver bence

Şeker yükleme testine aç mı gidiliyor tok mu birde ben sabah saatlerinde randevu bulamadımöğleden n sonraya aldım bilginiz var mı

Bizim ailede şeker var bende kilolu olarak hamile kaldım çok şükür gebelik şekeri yok ama gebelikten önce şeker değeri hep sınırda çıkardı şimdi bende korkuyorum şeker çıkacak diye yaptırmak istemiyordum ama doktorlar bunu önemsiyor ilerde arıza çıkarabilirler gibime geliyor şeker yüklemesi yaptıranlat sabah yada öğleden sonra gitmek fark eder mi aç mı gidiliyor tok mu bilgi verebilir misiniz ben saat 14.00 a randevu aldım
Aç karnına sabah gitmen lazım önce aç şeker veriyorsun sonra içiyorsun hiç başka bişey yemeden bir saat sonra da bidaha kan veriyorsun ondan sonra yemek su vs

Canan_

Kayıtlı Üye
rank
Canım hamilelik süresinde bir çok tatlı yiyoruz şeker yüklemesinde içtiğimiz su emin olki bunların üçte biri bile değil ben üç hamileliğimdede yaptırdım doktorun istiyorsa demekki gerekli bu doktorlara boşuna gitmiyoruz.

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar