Şeker yüklemesi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Melek. tarafından oluşturulan Şeker yüklemesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 409 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Şeker yüklemesi
Konbuyu başlatan Melek.
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Melek.

Melek.

Kayıtlı Üye
rank
25 haftalık hamileyim bugün şeker yüklemesi yapıldı..
Açlık ve diğer değerler yarın çıkacak.
Tokluk 1.saat 160
2.saat 193 çıktı.
Yüksek dediler. Yarınki değerler de çıkınca hastaneye sevk edicez dedi sağlık ocağı..
Netten baktım ama bu konuda tecrübeli olanınız var mı?
Bi arkadaşım diyet yapıp insülin iğne kullanmış.. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi neler yapmam gerek

N

Nuriye 46

Guest
Tokluk 1.saat 160
2.saat 193 çıktı.
Yüksek dediler. Yarınki değerler de çıkınca hastaneye sevk edicez dedi sağlık ocağı..
Bi arkadaşım diyet yapıp insülin iğne kullanmış.. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi neler yapmam gerek
Benim 2. Gebeliğim simdinyine çıkıyor 24.haftadayim, ilkinde de şekerim vardı testte çıkmamıştı cihaz ölçümünde çıktı. Dahiliyeye gidip ve diyetisyen eşliğinde düşürmeyi dene. Şeker yukselten her şeyi bırakman gerekiyor. Poğaça , kek ,pasta ,börek, tatlı.... Bol sebze yeşillik , et ,tavuk ,balık , bulgur pilavı tuketirsen düzene girer .

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Tokluk 1.saat 160
2.saat 193 çıktı.
Inşallah düzene girer canını sıkma şeker içeren yiyecekler den uzak dur canım pirinç makarna patates havuç bezelye tatlı yememeye çalış düzelir üzme kendini

Melek.

Kayıtlı Üye
rank
Benim 2. Gebeliğim simdinyine çıkıyor 24.haftadayim, ilkinde de şekerim vardı testte çıkmamıştı cihaz ölçümünde çıktı. Dahiliyeye gidip ve diyetisyen eşliğinde düşürmeyi dene. Şeker yukselten her şeyi bırakman gerekiyor. Poğaça , kek ,pasta ,börek, tatlı.... Bol sebze yeşillik , et ,tavuk ,balık , bulgur pilavı tuketirsen düzene girer .
Çok teşekkür ederim. Dahiliyeye sıra bulamadım da gideceğim..

Tüm sayfalar yüklendi.