Şeker yüklemesi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Emir'inAnnesi tarafından oluşturulan Şeker yüklemesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,245 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Şeker yüklemesi
Konbuyu başlatan Emir'inAnnesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ponçik10

Hilal:)

Kayıtlı Üye
rank
Anneler ve anne adayları doktorum bana şeker yüklemesi yapicaz dedi nedir siz yaptırdınız mi nasıl oluyor detaylı bilgi verebilir misiniz
Ben de bu ay yaptıracağım ancak doktorum ailemde olup olmadığını sordu bnde yok dedim. C. Tesi gunu ac karnına gidip kan ve idrar testi verecegim. Kanimda cikarsa yükleme yapacağını söyledi. Hatta sandviç yap al yanına dedi ilk ac karnina kan verecegim sonra yeyip vereceğim ona göre bakacakmiş:) beklemedeyim

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Anneler ve anne adayları doktorum bana şeker yüklemesi yapicaz dedi nedir siz yaptırdınız mi nasıl oluyor detaylı bilgi verebilir misiniz
Eczaneden teneke kutuda bir içecek alıcaksın çok tatlı ama serbetten daha tatlı onu içmeden önce bir defa kan alıcaklar sonra onu içeceksin sonra iki saatte bir iki defa kan alıcaklar

Ben yaptırmayı tercih etmedim. Doktorum da bu konuda seçimi bana bıraktı zorlamadı sağolsun. Ama kardeşim yaptırmıştı önce kan veriyorsun sonra kutu kola gibi bir içecek içiyorsun. Hatta bazen kan değerlerine göre doktorlar yüklemeye gerek duymuyor öyle biliyorum

Emir'inAnnesi

Kayıtlı Üye
rank
Ben de bu ay yaptıracağım ancak doktorum ailemde olup olmadığını sordu bnde yok dedim. C. Tesi gunu ac karnına gidip kan ve idrar testi verecegim. Kanimda cikarsa yükleme yapacağını söyledi. Hatta sandviç yap al yanına dedi ilk ac karnina kan verecegim sonra yeyip vereceğim ona göre bakacakmiş:) beklemedeyim
Anladm teşekkür ederim canim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Eczaneden teneke kutuda bir içecek alıcaksın çok tatlı ama serbetten daha tatlı onu içmeden önce bir defa kan alıcaklar sonra onu içeceksin sonra iki saatte bir iki defa kan alıcaklar
Ne kadar sürüyor peki hastanede ne kadar vakit harciyorsun

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşım bugün yaptırdı. Aç karnına kan ve idrar testi vermiş sonra doktor yemek ye iki saat sonra yine test ver demiş. Yemekten sonra yine test verdi böyle olmuş yani 🤗🤗

Tüm sayfalar yüklendi.