Şeker yüklemesi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Emir'inAnnesi tarafından oluşturulan Şeker yüklemesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,246 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Şeker yüklemesi
Konbuyu başlatan Emir'inAnnesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ponçik10

Ponçik10

Kayıtlı Üye
rank
Ben de bu ay yaptıracağım ancak doktorum ailemde olup olmadığını sordu bnde yok dedim. C. Tesi gunu ac karnına gidip kan ve idrar testi verecegim. Kanimda cikarsa yükleme yapacağını söyledi. Hatta sandviç yap al yanına dedi ilk ac karnina kan verecegim sonra yeyip vereceğim ona göre bakacakmiş:) beklemedeyim
İlk aç karna kan veriliyo ve idrar tahlili yapılıyor birbuçuk saat sonraşekerli su veriliyo bir saat sonra kan veriyorsun bir saat daha bekliyorsun bir kez daha kan alınıyor öyle ypmştım ben ve aç olmalısın bu süreç boyunca bişey yeme

Emir'inAnnesi

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşım bugün yaptırdı. Aç karnına kan ve idrar testi vermiş sonra doktor yemek ye iki saat sonra yine test ver demiş. Yemekten sonra yine test verdi böyle olmuş yani 🤗🤗
Peki
İlk aç karna kan veriliyo ve idrar tahlili yapılıyor birbuçuk saat sonraşekerli su veriliyo bir saat sonra kan veriyorsun bir saat daha bekliyorsun bir kez daha kan alınıyor öyle ypmştım ben ve aç olmalısın bu süreç boyunca bişey yeme
O kadar uzun mu sürüyor peki sonuçlar hemen çıkmış miydi

Alioth

Kayıtlı Üye
rank
Anneler ve anne adayları doktorum bana şeker yüklemesi yapicaz dedi nedir siz yaptırdınız mi nasıl oluyor detaylı bilgi verebilir misiniz
Şeker yüklemesi denilip anneler korkutuluyor yav. Verdikleri glukoz 2 bardak kola bile yapmıyor aslında. Bazı annelerimizin mideleri hassas olduğu için bulantı yapabiliyor. Bana gazoz gibi gelmişti, bayılmıştım tadına 😂 Gece 12'den sonra bir şey yiyip, içme dediler. Benden 3 sefer kan almışlardı (saat başı). Bebeğim kilolu olduğu için sonra açlık/tokluk da verdim hatta. Sabah 7:30'da girdiğim hastaneden ancak öğlen çıkabildim 🤦🏼‍♀️

Hilal:)

Kayıtlı Üye
rank
Doktorum şeker yüklemesi gerekli mi değil mi diye bakacağı için o sandviçle gel dedi. Şeker yüklemesi gerekmiyorsa yapmayacak yani.

Ponçik10

Kayıtlı Üye
rank
Peki

O kadar uzun mu sürüyor peki sonuçlar hemen çıkmış miydi
Evet aynı gün almştım sonuçları öğleden sonra
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Doktorum şeker yüklemesi gerekli mi değil mi diye bakacağı için o sandviçle gel dedi. Şeker yüklemesi gerekmiyorsa yapmayacak yani.
Nasıl bakacak grekip gerekmediğine bu testi yapmadan belli olmuyor ki bazen gizli şeker oluyo annede

Tüm sayfalar yüklendi.