Şeker yüklemesi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Anne Adayı tarafından oluşturulan Şeker yüklemesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,163 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Şeker yüklemesi
Konbuyu başlatan Anne Adayı
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Anne Adayı

Anne Adayı

Kayıtlı Üye
rank
28+6 haftalık gebeyim bugün doktora gittim. Doktor suyun fazla şekerden olabilir dedi şeker testi yaptık ama tedirgin oldum acaba bebeğe zararı olur mu şeker yüklemesinin. Bide suyu başka neden fazla olabilir acaba

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
28+6 haftalık gebeyim bugün doktora gittim. Doktor suyun fazla şekerden olabilir dedi şeker testi yaptık ama tedirgin oldum acaba bebeğe zararı olur mu şeker yüklemesinin. Bide suyu başka neden fazla olabilir acaba
Şeker yüklemesinin hiçbir zararı yok canım şekerli su içip kan veriyorsun başka bişey değil yapılan. Sonuç çıkmadı mı ki🤔

elifsu♡ ecrin ada

Kayıtlı Üye
rank
Yok canm testin zararı olmaz hayırlı haberler alırsın inşallah

Anne Adayı

Kayıtlı Üye
rank
Yok canm testin zararı olmaz hayırlı haberler alırsın inşallah
Amin inşallah.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aslında bende 7 aylık doqdum annem beni erken doğurmuş hiç doktora sormak nasıp olmadı ama ondan da korkuyorum ya sorun olursa
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aslında bende 7 aylık doqdum annem beni erken doğurmuş hiç doktora sormak nasıp olmadı ama ondan da korkuyorum ya sorun olursa

Tüm sayfalar yüklendi.