Şeker yüklemesi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde gozde uluhan tarafından oluşturulan Şeker yüklemesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 723 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Şeker yüklemesi
Konbuyu başlatan gozde uluhan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervegüll

gozde uluhan

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kizlar ben şeker yukleme testi yaptrdim ama çok kararsızım bı zarari falan yok demi herkezden farklı bişey duyuyorum tedrgin oldum

Elmas🌼timur

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kizlar ben şeker yukleme testi yaptrdim ama çok kararsızım bı zarari falan yok demi herkezden farklı bişey duyuyorum tedrgin oldum
Hiçbir zararı yok şeker yuklemesi dediğiniz 50gr şeker aliyorsunuz içecek ile. Eminimki bazen biz 50gramdan fazla şeker aldigimiz oluyordur vücuda. Hicbi zararı yok bence aksine yapılması gerekli bebekte şeker görünüyorsa ilaçla olabilecek olumsuzluklarin önüne gecilebiliyor

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
İlk gebeligimde bende kararsizdim o zaman canan Karatay şeker yüklemesi yaptırma yin vücudunuza şeker yukletmeyin diye bas bas bagirirdi Tv'de eşim ailem yaptır Mak istemedi çok kilo aldığım için Dr yapilmasi gerekiyor dedi doktorla konuştuk içtiğin şekerli sıvı iki dilim baklavadaki kadar şeker iceriyo bunda esktra korkulcak bişey yok bı anda vücuduna bir kilo şeker sokmuyorhz ki eminim bı oturuşta üç dört dilim baklava yersin demişti gülmüştuk sonra yaptırdım şekerim sınırda çıktı bir hafta sonra tekrar sağlık ocağında yaptırdım o zamanda sınırın altında çıktı daha sonra kilonu koru bebeğe hiçbir faydası yok demişti tabi o zaman 32 kilo aldığım için öyle söylemişti 😰

Tüm sayfalar yüklendi.