Şeker

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Hafureren tarafından oluşturulan Şeker başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,708 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Şeker
Konbuyu başlatan Hafureren
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Teste kadar uyu dicem de öyle de aynı böylede 😂😂 bana baya dokundu glikoz vücudum o kadar şekeri kaldırmadı düşün mide bulantısı göz kararmasindan bayılacaktim doktorum sonuç çıkmadan bana sende şeker uok glikozu vücudun kabul etmiyor çünkü demişti. Dediği gibi de çıktı 😂😂 afedersin bütün kanlar bitinca direk istifra etmiştm anca kendime gelmiştim
Ayy Allah yardımcımız olsun bebişler için nelere katlanıyoruz. Bunları bilseler ponçik elleri ayaklarıyla vurmak yerine sevmeye başlarlar 😂

Hafureren

Kayıtlı Üye
rank
8-10 saat açlık istiyorlar. Su bile içmeyeceksin kuzum
Teşekkür ederim tatlım 🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben henüz o güne gelmedim birde benimki 3 buçukta yapılacak gündüz aç kalacağım. İnsanların içinde o 10 saatlik açlığı nasıl gidericem bilmiyorum. Haberlere falan çıkarım heralde 😂😂😂
Peki ya canlar Allah korusun şeker çıktımı bunun tedavisi varmı yada tedavisi ne

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Teşekkür ederim tatlım 🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Peki ya canlar Allah korusun şeker çıktımı bunun tedavisi varmı yada tedavisi ne
Doktor diyet uyguluyor kuzum diyete rağmen şeker düşmezse insülin tedavisi başlıyor korkma tedavisi var şükür

Tüm sayfalar yüklendi.