Sorum var Selam annelar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Naziko tarafından oluşturulan Selam annelar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,796 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Selam annelar
Konbuyu başlatan Naziko
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Naziko

Naziko

Kayıtlı Üye
rank
Canım bence hiç endişe etme benim de oğlum hiç uyanmazdi hele banyo yaptırdım mi uyandırmak mümkün değildi sarılık filan da deildi bazı bebekler uykucu oluyo biz büyükler gibi.ama bu yeni doğan bebeğim de ilkinin aksine hiç uyumuyo,🤦hep uyanık ve hep emmek istiyo😍canım pişik içinde Bepanthol ve sudo krem kullanıyorum bazen hemen geciriyo bazen de gecirmese nişasta kullanıyorum canım çok iyi geliyo dene istersen geçmiş olsun canım
Evetya iyiki hatirlattin misr nisastasi var onu kulannim sagol tatlim uyku konusunda baya rahatladim kandimda uykucu biriyim bana cekmistir kiz😆
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Pişik için pudra kullanmanı tavsiye ederim canim her bezini değiştirdiğinde kulan ve çok sik suuda iykama bence daha çok kuçuk uşutursun
Pudrada arada kulandim denadim kuru tutuyo ama sivilca gibi kizariklik var kipkirmizi

Son düzenleme:

Gülnihal 💞

Kayıtlı Üye
rank
Bugun 20gunluk olduk cokk sorum var aslinda siksik emizirmak istiyorum 2. 3 saata 1 ama kizi bi turlu uyandiramiyorum stres basiyo beni alerci gibi popusuda kizariyo buyuk tuvalitini yapiyo 2.3 defa herseferinda yikayorum sabunla ozelikla Islak mendil kulanmiyorum makiyec pamugiyla silyorum ayri kapda suvla hazir yapmistim bepantol pisik kremi kulanyorum 0 etkisi hic olmuyo napacam sasirdim sudoko kremini sparis verdim istanbuldan gelan olsa o cok iyidi bakalim. Annelar fikirlariniza ehtiyacim var ballarim😔
Bende Hemantol kullanıyordum ama bulamazsam da bebegin in poposuna sütünü Sağ bıraz ben bazen uyle yapıyodum iyi geliyordu

Nur25

Kayıtlı Üye
rank
Evetya iyiki hatirlattin misr nisastasi var onu kulannim sagol tatlim uyku konusunda baya rahatladim kandimda uykucu biriyim bana cekmistir kiz😆

Pudrada arada kulandim denadim kuru tutuyo ama sivilca gibi kizariklik var kipkirmizi
Geçmiş olsun canim insallah biran önce geçer ben arada bide sivi yagi kullaniyorum ama onu sterilize etmek lazim

Naziko

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun canim insallah biran önce geçer ben arada bide sivi yagi kullaniyorum ama onu sterilize etmek lazim
Yagi denadim better oldu yagi kulandigimdan pisman oldum evet yagi buharda sterilizat yaptim

Sagol canim cok hasas bi cilda sahib olyolar hamen alerci yapiyo napacagimi sasiryorum😌

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank

😂😂Bende uykuyu çok severim iki aydır Hasret kaldım uykuya 🥺😴😴🥴

Nur25

Kayıtlı Üye
rank
Yagi denadim better oldu yagi kulandigimdan pisman oldum evet yagi buharda sterilizat yaptim

Sagol canim cok hasas bi cilda sahib olyolar hamen alerci yapiyo napacagimi sasiryorum😌
Yaa senin bebişin cildi çok hasasmiş papata ile yikadinmi o da çok faydali cild için azerbaycanda vardir maganzovka onu da dene innşallh geçer,🙏🤲😘

Naziko

Kayıtlı Üye
rank
😂😂Bende uykuyu çok severim iki aydır Hasret kaldım uykuya 🥺😴😴🥴
Suan ayni durumdeyim 1ay onca nezaman doguracam diyodum suan nezaman uyucam diyorum😓

Yaa senin bebişin cildi çok hasasmiş papata ile yikadinmi o da çok faydali cild için azerbaycanda vardir maganzovka onu da dene innşallh geçer,🙏🤲😘
Var bendada cay gibi demleb Onda mi banyo yaptirsam

Nur25

Kayıtlı Üye
rank
Suan ayni durumdeyim 1ay onca nezaman doguracam diyodum suan nezaman uyucam diyorum😓

Var bendada cay gibi demleb Onda mi banyo yaptirsam
Banyo yaptiracagin zaman 10 dk sicak suuda beklet duruliyacagin zaman üstüne dok

Var bendada cay gibi demleb Onda mi banyo yyaptir

Naziko

Kayıtlı Üye
rank
Banyo yaptiracagin zaman 10 dk sicak suuda beklet duruliyacagin zaman üstüne dok
Evet suvun icinda biraz yuzduryom elimda suvda kaliyo suvda kalmasi niye etkiliyo canim onu anlamadim

Evet suvun icinda biraz yuzduryom elimda suvda kaliyo suvda kalmasi niye etkiliyo canim onu anlamadim
Papatyayi diyosun anladim askim

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar