Sorum var Selam hanımlar 🥰

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Defnenin annesi Ayşem tarafından oluşturulan Selam hanımlar 🥰 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 686 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Selam hanımlar 🥰
Konbuyu başlatan Defnenin annesi Ayşem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Defnenin annesi Ayşem

Defnenin annesi Ayşem

Kayıtlı Üye
rank
Herkes nasıl iyimi halinizi hatrinizi sorayım dedim ben çok iyiyim 4 yıldır hep susup saygılı davranıyordum eşimi doldurmalar laf sokmalar vs derken dün patladım görümceme 🤭😂 kuşlar kadar hafif özgürüm uzun lafın kısası susmayın ben çok sustum konuşan yaraniyor😂😂

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Herkes nasıl iyimi halinizi hatrinizi sorayım dedim ben çok iyiyim 4 yıldır hep susup saygılı davranıyordum eşimi doldurmalar laf sokmalar vs derken dün patladım görümceme 🤭😂 kuşlar kadar hafif özgürüm uzun lafın kısası susmayın ben çok sustum konuşan yaraniyor😂😂
Aleyküm selam canım bende iyiyim ağzına sağlık 🤣 👏 bana dert olacağına başkasına dert olsun mantığı her zaman iyidir. Hele ki örümceğe 🤣🤣

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ahahaha şimdi senden iyisi yoktur eminim ki 😂😂. İyi yapmışsın kız

Defnenin annesi Ayşem

Kayıtlı Üye
rank
Aleyküm selam canım bende iyiyim ağzına sağlık 🤣 👏 bana dert olacağına başkasına dert olsun mantığı her zaman iyidir. Hele ki örümceğe 🤣🤣
Öyle valla canm saygiyi gram haketmeyene hep susmuşum boşuna dememişler görümce görmeyeyim seni ömrümce 😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Şuan herkes şokta canm bu zamana kadar hep sustum küsmedim bı sure hazmedemezler😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Şuan herkes şokta canm bu zamana kadar hep sustum küsmedim bı sure hazmedemezler😂😂

Defnenin annesi Ayşem

Kayıtlı Üye
rank
Zaten beyaz tenli bı kadındı iyice kirece döndü dondu kaldı keşke atar yapıp evime çıkacagima laflarimi sokmusken karşısında çay icseydim🤭

Tüm sayfalar yüklendi.